Setari Cookie-uri

L-am prins cu amanta!

Amanta-i sor-mea!

Dau sa intru, cand colo, ce sa vezi! Usa descuiata! Ma, doar n-or fi intrat hotii! Sau a lasat mama usa deschisa cand a plecat in goana dupa placeri conjugale si decente. Cand ma uit mai atenta, vad o pereche de pantofi marca Toapa originala langa o pereche de pantofi barbatesti cat se poate de seriosi si de cunoscuti. S-or fi pus ai’ batrani pe facut glume proaste sau filme porno home made. Sau pura si inocenta de sora-mea a adus vreun trantor acasa.

Pantofii aia imi stateau pe creier…ii stiam de undeva. O strig pe mandra, s-o avertizez ca am venit. Ma gandeam sa nu dau buzna peste ea si s-o prind in costumul de botez. Iese fata din camera ciufulita, manjita toata pe la buzisoare de ruj rosu ca focul si cu o chestie lipicioasa in par care semana a ptiu drace!

Prin usa intredeschisa, l-am vazut pe individ (de la spate) cum incearca sa se ascunda de nebun. Am ras cu lacrimi cand am vazut cum ii ieseau piciorusele alea subtiri de sub pat. Dobitocul avea sosetele inca in picioare.

Citește și:

Ia sa facem circ pana la capat, ii zic eu sora-mii cu lana pura si virgina. Ma duc la ea in camera si mi-l gadil pe individ in talpi. Il strig pe cutu-cutu sa iasa afara de sub pat, ca un baiat cuminte ce e. Cand vad ca face pe nisnaiu, ma apuc sa-l trag de picioare. Pana la urma iese.

Sa-mi stea inima-n loc! In toata splendoarea lui flasca, il scot de sub pat pe Printul meu care se facuse verde ca spanacu’. I-am aplicat o poseta peste capatana si l-am dat afara asa cum era: cu sosete in picioare si in nudu’ gol! I-am aruncat hainele de la etaj totusi, din bunavointa inimii mele.

P-aia mica am zgaltait-o un pic de claia de par din cap si i-am facut bagajele cu mana mea. I-am zis ca daca mai pune picioru’ in casa pana cand termina facultatea, matur tot blocul cu ea si o bucata de strada.

Cred ca au trecut 10 ani de atunci. Intre timp, mi-am gasit iubirea adevarata si am doi copii frumosi. Doua fete care se iubesc intre ele cum n-am stiut eu niciodata ca se pot iubi doua surori.

Citește și:

Totul se plateste in viata. Sora-mea e acum undeva prin Spania. Zice ca munceste. In definitiv, tot munca se cheama si aia.

De mandrul meu din tinerete nu mai stiu nimic. L-am zarit acum cativa ani. Intra intr-un cazinou cu o fatuca de brat. Cred ca era de-o varsta cu sora-mea cand se iubeau ei doi costumati cu sosete.

Daniela M., 34 ani.

sursa foto primapagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.