Setari Cookie-uri

Tanar prezentabil, caut inlocuitor pentru mama

Va declar sot si sefa peste gospodarie

Aceasta poveste nu-mi apartine. Este povestea unei femei si a unui barbat. Sa le spunem Gina si Marin.
Gina si Marin s-au casatorit din timp si din buzunarul nasilor. Petrecere mare in satucul cu blocuri in care traiau, lautari, hora in fata blocului, dar cu strigare, de la socrul mare, fara numar 5 milioane, sa traiasca!

Mireasa, imbujorata si cu o rochie ca o varzuca sclipicoasa a jucat toata noaptea de si-a rupt pingelele. Marin, mandru ca un soare facea concurs de baute cu nasul si mai tragea cate un ochi in decolteul nasei.

Dupa ce toate cele au fost facute ca la carte, mireasa si-a pus coronita de lamaita in cui si-a purces la meseria de nevasta. Cand era el holtei, Marin a fost printisorul familiei. Cand el zicea part, toata familia era in pozitie de drepti! Batea cu pumnul in masa, ii fuma tigarile tatanelui si ii fura banii mamei.

Citește și:

Gina s-a trezit ridicata la rang de bucatareasa cu recomandare de la mama soacra. Respectiv sa-l tocaniteasca si sa-l sarmaliteasca responsabil pe Maria sa, printisorul Marin sa nu simta el prea mult lipsa mamiticii.

Anii au trecut peste cei doi. Si kilogramele deopotriva. Gina a facut cei 2, 5 copii cat zice-se-n statistica de media pe cap de locuitor autohton iar Marin a desfasurat ca la carte cate un chiolhan pe nastere.
In cei 10 ani de casnicie, el nu a ridicat un pai.

sursa foto: shutterstock.com

Facea ochi de dimineata pe la 10. Cu munca nu prea se spetea. Ba era bolnav, ba era frig, ba il lua cu lesin. Gina la piata, Gina la munca, Gina in bucatarie, freca, stergea, spala, lustruia ca nu cumva sa nu-i pice rangu’ printisorului care prinsese pantec si chelie.

Gina capatase proportii si incepuse sa-i mijeasca o mustacioara care rivaliza cu a lui Marin. Nu-si mai cumparase o oja de cand l-a botezat p-ala micu’ pe care il ducea de manuta la clasa a doua.

Citește și:

Pana cand si-a dat ea seama ca lui Marin ii miroase a fusta straina. Incepuse sa se barbiereasca ba inca se dadea si cu spray si se spala pe dinti. A renuntat la budigaii cu manecuta si si-a achizitionat un set de chiloti intregi, fara gaura in genunchi.

O manca limba sa intrebe dar nu a indraznit sa intrebe nimic dar plangea noapte in perna de sareau izemenele de pe ea. De ceva acrobatii in patul matrimonial nici nu se mai punea problema. Cand a…iubit-o Marin ultima data erau corcodusii in floare si juca Steaua pe Ghencea.

Daca tot era pauza si nu mai avea bere, Marin si-a indeplinit datoria de sot in exact 10 minute apoi a uitat de existenta ei.

In disperare de cauza, Ginuta s-a apucat sa cotrobaie prin sertare cu lenjerie dantelata pe care nu le mai deschisese de la cununie incoace. S-a apucat sa jumoale indracita orice fir de par era in plus pe corpul ei.

Citește și:

Manca doar castraveti cu apa chioara si si-a cumparat oja rosie ca focul, sa-i surada norocul.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.