Setari Cookie-uri

Tanar prezentabil, caut inlocuitor pentru mama

Va declar sot si sefa peste gospodarie

Norocul nu-i suradea. I-a suras in schimb amanta-n prag intr-o zi dis de dimineata. Venise sa-l ia pe Marin si pace! Duduca era dichisita si vaxuita din cap pana la unghiutele cele roz de la picioare. Traznea de la o posta a parfum din Obor si avea un botisor ros’ de-ti venea sa-l mananci, nu alta! Cand a deschis Gina usa, ea batea darabana pe poseta imitatie originala cu niste unghii (false) impodobite cu slipiciuri si alte kitchuri. S-au paruit si s-au injurat in parte dar printisorul tot a plecat.

Femeia s-a vazut singura, cu copii mici de gat, o gopodarie de dus in carca si un teanc de facturi. S-a gandit intai sa ia soricioaica si sa-si incheie socotelile cu viata, cum a auzit ea ca se zice la stirile de la ora 5. Cum sa-si creasca ea puii in cuib fara de cocos?

A plans si s-a jeluit, a promis, s-a rugat! Marin nici sa nu auda, el o iubeste pe amanta si pace! Gina a inceput atunci sa ameninte si a pus la bataie arsenalul greu: copiii. In razboiul conjugal, ea a scos la inaintare arma atomica.

Citește și:

Si daca mult stimatul domn nu intoarce bagajele pe frontul matrimonial si nu dezerteaza dintre transeele siliconate ale inamicei, prea-plansa doamna o sa-l lase sa vada progeniturile cam pe la anu’ si la multi ani.

Tactica ei a dat roade si a slabit-o vreo 10 kilograme. Pe Marin a inceput sa-l cam ia cu dureri de cap cand a auzit de divort si i s-au strepezit dintii cand a auzit de pensie alimentara.

Spasit, s-a intors acasa jurandu-se pe ochii si pe viata lui ca una ca asta nu mai face.

De atunci, traiesc impreuna fericiti, platesc intretinerea impreuna si se culca impreuna. Frateste, fund in fund. Gina si-a reluat (singura) indatoririle casnice si ii tine lui Marin loc de mama in bucataria plina si de plapuma in noptile reci.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.