Setari Cookie-uri

Struto-camila: barbatul care nu insala

Specie pe cale de insuratoare

Fault la masculinitate!

Poate ca barbatii sunt infideli ca sa-si demonstreze ca mai pot. Vor sa se simta inca dezirabili, sa-si pastreze masculinitatea si altfel decat prin sfanta bere si sfantul meci cu injuraturile de rigoare. Poti sa dai vina pe nevasta si pe durerile ei nocturne de cap sau ca-si aduce aminte sa puna muraturi cand ti-e focul si membrul mai mare.

Exista acum mii de sfaturi prin care femeile sunt invatate sa evite sexul. Migrenele nu mai functioneaza pentru ca, spre disperarea unora si satisfactia altora, cercetatorii au descoperit ca sexul vindeca durerea de cap.

Femeile prefera sa-si minta frumos barbatii ca sa nu se simta dumnealor loviti cu sutu-n virilitate. Adicatelea, sa nu se simta emasculati.

Prin urmare, un barbat sigur pe el nu va insela. Fidelitatea nu este o garantie a fericirii, insa. Nu este exclus ca barbatul cu deschizatoare unica de prohab sa aiba alte metehne, de la relatia intima cu ploscuta de mastica pana la apucaturi violente, ca oameni suntem toti.

Citește și:

Unii isi incearca iscusinta pumnului pe fata nevestei, altii isi incearca virilitatea -stiti voi a cui dar nu avem voie sa zicem- intre picioarele larg desfacute si primitoare ale amantei.

Si apoi, sa inseli presupune niste costuri in bugetul de cuplu. O amanta nu este o masinarie care functioneaza pe baza de amor ilicit si fluturasi in stomac. O floare, o atentie, o camera de hotel costa.

Asa ca unii poftesc, dar nu ii tin buzunarele sa puna mana. Ochii vad, inima cere dar nu purcede nimeni la fapte. Tot un soi de fidelitate se cheama ca este.

Pentru unii insa, sincere felicitari! Sa inseli inseamna lipsa de respect fata de partenera si chiar fata de propria persoana. Atunci cand intra intr-o relatie, bat frumos la usa si zic saru’mana, nu intra cu bocancii plini de noroi si chilotii amantei in buzunar pe post de suvenir.

P.S: Nimeni nu merita sa fie inselat sau nimeni nu merita sa afle ca a fost inselat?

Citește și:

sursa foto prima pagina: depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.