Setari Cookie-uri

Femeia alfa si barbatul omega

Iubesc un om de nimic

Atunci cand voia, era un barbat extraordinar de sarmant. Avea o inteligenta cu mult peste medie pe care, din pacate, nu a fructificat-o niciodata. Uneori cand ma privea, lasa capul intr-o parte si se uita in ochii mei de parca ar fi stiut toate gandurile pe care le-am avut vreodata.

Anafura curata era cautatura lui! Ma hipnotiza asa cum isi hipnotizeaza serpii prada. Zambea intr-un fel anume, amar cumva, in coltul gurii. Nu ma puteam impotrivi, era limpede ca ma indragostesc de el. Avea un success fantastic la femei. Nu stiu de ce trageam toate la el ca fluturele de noapte la lumina, ca sa nu spun ca mustele ma rog!

Poate era ceva in aerul care il inconjura sau in momentele in care parea pierdut si neajutorat. Imi pusesem in cap sa il ajut, sa il aduc pe calea cea buna, sa isi gaseasca omul un rost in viata,sa-l oblojesc de toate amaraciunile. Nici Florence Nightingale nu ar fi fost mai devotata decat mine.

Citește și:

Problema e ca la un moment dat am obosit sa-l tot car in carca si sa-l imping de la spate. Mi se parea ca am tot timpul un bolovan atarnat de gat. Reusea sa ma enerveze atat de tare incat simteam uneori ca ma sufoc, la propriu.Eu imi scriam lucrarea de licenta si lucram full time in domeniu.

El s-a lasat intre timp si de filosofie si lucra din cand in cand. La cate o partida de poker, la un pariu sportiv, la cate o bericioaica. Munca grea! A inceput sa imi reproseze ca nu il inteleg, sunt pisaloaga, materialista si limitata, pe lumea asta mai exista si altceva decat valorile materiale! Evident, cad oar pentru banii lui m-am indragostit de el!

Cat sa mai rabd si mai ales de ce? L-am lasat cu ale lui si m-am dus mancand pamantul! Mi-am tocat doi ani din viata din convingerea stupida ca lupul boem isi schimba si naravul pe masura ce i se grizoneaza parul.

Citește și:

Nu m-am uitat niciodata in portofelul unui barbat sau la marca pantofilor din picioare. Nu mi se pare firesc. Insa de acum incolo, orice barbat care se va mai apropia de mine trebuie sa demonstreze intai ca stie sa ia viata in piept si ca are ambitii ceva mai inalte decat urmatoare discutie “savanta” desfasurata in jurul unei sticle de vin.

Nu am nevoie de banii nimanui. Nu vreau sa imi cumpar tandretea si nici eu nu sunt de vanzare. Insa nu am sa mai accept in veci un barbat casatorit cu indolenta si nepasarea.

Mirela St., 25 ani

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.