Setari Cookie-uri

De ce ne iubesc barbatii?

Ti-ai pus vreodata intrebarea asta: Care sunt adevaratele motive pentru care ne iubesc barbatii?

- Va adoram pentru faptul ca ne iubiti si aveti grija de noi precum ar face mamele noastre atat de grijuli.

- Va iubim pentru ca cel mai bine va sta in camasile noastre, dansand in fata oglinzii si privindu-ne usor pe sub firele de par rebele.

- Va mai iubim si pentru ca dusul vostru dureaza de trei ori mai mult decat al nostru, dar cand iesiti din baie mirositi extraordinar, pentru ca sunteti sufletiste si apreciati lucrurile marunte, pentru ca va aprindeti cand ne uitam dupa alte fete (si o facem doar ca sa va tachinam), pentru ca va ghemuiti noaptea la pieptul nostru si pentru pupicul de noapte buna.

- Va iubim pentru ca va e frica de intuneric, dar daca suntem langa voi va simtiti in siguranta, pentru ca va bucurati ca un copil atunci cand primiti ceva si pentru ca ne cuceriti cu fiecare zambet.

- Va iubim pentru ca va schimbati de zeci de ori atunci cand trebuie s plecam undeva, si ca prin minune reusiti sa fiti gata la timp, pentru ca numai voi stiti ce faceti cu produsele de make-up dar rezultatul este spectaculos.

Citește și:

- DA, va iubim, si fara voi suntem pieduti!"

Am aflat acum de ce ne iubesc barbatii, si cum ar fi viata lor fara noi. Bucurati-va cat mai puteti fetelor, pentru ca la un moment dat, va trebui sa recunoastem si noi ca ii iubim pentru tot atatea lucruri, sau chiar mai multe.

foto prima pagina cuplu iubitor sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.