Setari Cookie-uri

9 Povesti despre sex care s-au terminat la camera de garda

Nu o sa-ti vina sa crezi in ce pozitii ajung oamenii la spital

Unora dintre noi le place sexul mai dur, cu icnete si muscaturi, palme, bice si catuse, tot arsenalul de rigoare. Dar altii sunt mai ghinionisti de fel si ajung la spitalul de urgenta din cauza…sexului. Iata cele mai amuzante povesti despre sex adunate de prin toata lumea.

1. Sex de-ti sta inima-n loc

Doi tineri indragostiti au fost dusi la camera de garda a unui spital din Pennsylvania, amandoi in stare de lipotimie. Adica erau unul mai lesinat ca altul. Cei doi au vrut sa incinga o partida de sex in camera de la subsol a bunicii baiatului.

Problema este ca cei doi au incurcat lubrifiantul cu o pasta de nitroglicerina folosita de bunica lui pentru scaderea tensiunii. Aceasta a ajuns in sangele celor doi indragostiti, tensiunea le-a scazut brusc iar batrana a fost nevoita sa cheme salvarea.

2. Doi in unul, varianta hardcore

Medicii de pe o ambulanta din New York au adus la camera de garda doi iubareti surprinsi intr-o ipostaza fierbinte si cat se poate de ilegala.

Citește și:

Tanara era imbracata intr-o lenjerie neagra si se afla inca deasupra partenerului sau atunci cand au ajuns la spital. Cei doi au declarat ca au consumat droguri apoi au avut chef de sex. Femeii i s-a parut la un moment dat ca aude un zgomot si s-a speriat iar muschii vaginului s-au inclestat atat de tare incat iubitul sau nu si-a mai putut retrage penisul.

Fenomenul este cunoscut sub numele de penis captivus si este destul de rar. Medicii i-au facut femeii o injectie care i-a relaxat muschii iar dupa tratament, cei doi au ajuns la politie unde au fost acuzati de consum si posesie de droguri.

sursa foto shutterstock medic socat cu masca


3. Umed, fierbinte si alunecos

Exact asa trebuie sa fie o partida de sex. Dar atunci cand purcezi la peripetii amoroase in cabina de dus, sarcina nu este singurul lucru impotriva caruia trebuie sa te protejezi. O tanara a aflat acest lucru pe pielea ei, in cel mai dur mod posibil.

Citește și:

In timp ce ea si iubitul ei se pregateau sa se iubeasca sub jeturile de apa, ea a alunecat pe sapun, s-a dezechilibrat si a cazut cu gura de marginea cabinei. Tanara a reusit sa-si rupa doi dinti din fata si sa-i slabeasca pe ceilalti.

4. Arunca-ti un ochi aici!

Multe cupluri fac tot ce le sta in putere pentru a evita monotonia in pat. Asa ca unii nu se jeneaza sa-si aduca in dormitor cate un adjuvant de penis din cauciuc si silicon. Un astfel de cuplu a decis sa isi achizitioneze cel mai nou model de vibrator, spuma jucariilor sexuale. O minunatie care arata ca un OZN, se invarte in toate directiile si se poate vari cam pe oriunde.

Tanarul a vrut sa-i faca o gluma partenerei si sa-i maseze obrazul cu vibratorul, fara sa o anunte inainte. Fata s-a speriat, a tresarit si a reusit sa-si bage dispozitivul in ochi. Ea s-a zgariat foarte tare pe cornee si a fost dusa de urgenta la spital.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.