Setari Cookie-uri

9 Povesti despre sex care s-au terminat la camera de garda

Nu o sa-ti vina sa crezi in ce pozitii ajung oamenii la spital

5. Pana cand cheile masinii ne vor desparti

Atunci cand se cearta cu partenerul de viata, femeile sunt capabile de gesturi extreme cateodata. Acesta este si cazul unei femei din Marea Britanie.

Dupa o discutie foarte aprinsa cu iubitul ei, tanara a incercat sa il impiedice sa plece. A fost atat de temerara si de pornita in decizia ei incat a recurs la un gest necugetat. I-a luat cheile de la masina pe care si le-a ascuns in…vagin.

Dupa ceva timp, ea s-a hotarat sa i le returneze dar acestea nu parca se evaporasera. Panicata, femeia a ajuns la spital si a fost suspusa la numeroase teste insa medicii nu au gasit nimic in corpul ei. Cheile buclucase au fost descoperite pana la urma in apartamentul pe care il imparteau cei doi.

6. 50 de umbre…perlate

Urmatoare patanie a unui cuplu a fost inspirata de peripetiile patetico-erotice ale protagonistilor din Fifty Shades of Grey.

Citește și:

Mai mult de atat, acestea s-au intamplat sub acoperisul parintilor lui. Tinerii au gasit un vas in care erau asezate cateva bile decorative magnetice care evident, se lipeau una de cealalta. Asa ce cei doi s-au gandit sa improvizeze un…dildo din ele, asa cum au citit ei in cartea respectiva.

Una dintre bile s-a desprins si a ramas in interiorul femeii. Tanara o putea simti, prin urmare erau siguri ca bila buclucasa era inca in vagin. Temerarii iubareti n-au avut incotro si au ajuns la spital pentru a o indeparta.


7. Reuniune de clasa

O asistenta medicala dintr-un oras american s-a trezit intr-o noapte cu o fosta colega de liceu in spitalul la care lucra.

Aceasta s-a prezentat la medic, acuzand dureri serioase de stomac. Inainte sa fie consultata, ea a marturisit care era adevaratul motiv pentru care a ajuns la spital. A vrut sa foloseasca un hot dog congelat pe post de vibrator.

Citește și:

Doar ca s-a gandit sa-l incalzeasca un pic inainte in cuptorul cu microunde, sa nu faca, ptiu drace, vreo cistita. Ceea ce ea nu a luat in calcul este faptul ca “penisul” improvizat isi va pierde din fermitate. Asa ca dupa ce l-a introdus in vagin, acesta s-a rupt si nu l-a mai putut scoate.


8. Brazda ingusta si adanca

Printre femeile de la sate circula o credinta potrivit careia, daca iti storci zeama de lamaie in vagin, acesta se va stramta si iti poti pacali mirele in noapte nuntii ca esti inca pura si virgina. In lumea moderna au aparut numeroase gaselnite care sa aiba, teoretic, aceste rezultate. Insa tanara despre care urmeaza sa va povestesc nu a luat in calcul efectele negative.

In goana dupa senzatii tari alaturi de iubitul ei, femeia si-a comandat de pe net o crema asiatica miraculoasa care promitea stramtarea vaginului si intensificarea contactului sexual. Pe cutie era prevazut, ce-i drept, ca trebuie testata inainte pe piele in alta parte a corpului pentru a vedea daca provoaca vreo reactie alergica.

Citește și:

Ea nici macar nu s-a gandit la asta si a trecut direct la treaba. Cu o ora inainte de intalnirea cu iubitul ei, femeia si-a dat vaginul cu o cantitate serioasa de crema. A simtit furnicaturi usoare dar si-a inchipuit ca isi face pur si simplu efectul. Partida de sex mult visata a fost intr-adevar mai…inghesuita insa foarte dureroasa.

Dupa ce au terminat, femeia a adormit in cursul noptii s-a trezit cu dureri groaznice. Ea a descoperit cu stupoare ca unguentul i-a provocat, pe langa o reactie alergica, o infectie a tractului urinar si candidoza.

9. Alergic la dragoste

Stiti de ce e foarte important sa citesti eticheta? Nu doar pentru a afla termenul de valabilitate ci si pentru a descoperi daca produsul respectiv contine sau nu alergeni.

O pereche de indragostiti nu a tinut cont de acest lucru atunci cand au cumparat o sticla cu ulei de masaj comestibil. Barbatul a acoperit-o pe femeie din cap pana in picioare cu produsul respectiv si i-a oferit o frectie…orala timp de aproximativ o ora.

Citește și:

Apoi el a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si au citit in cele din urma eticheta. Uleiul respectiv continea un extract de nuci la care barbatul era alergic. Cei doi au petrecut o noapte lunga la camera de garda, explicandu-le jenati doctorilor cum a ajuns produsul respectiv in organismul barbatului.

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu surprins in pat

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.