Setari Cookie-uri

Fidelitatea, cauza constiparii emotionale precoce

Fidelitatea nu salveaza casnicia ci doar aparentele

Era limpede ca ziua, mi se facuse de voinic mai tanar si am inceput sa umblu cu coada ridicata, ca cateaua (sic!). Sa il insel a fost ultimul lucru la care ma gandeam atunci dar nu i-am putut scoate ideea din cap sub niciun chip.

De atunci a inceput calvarul si m-am trezit prizoniera intr-o colivie de aur. Nu imi lipsea nimic din punct de vedere material dar era clar ca luna de miere s-a terminat iar eu nu aveam nicio cale sa ma simt implinita profesional.

Am fost redusa la stadiul de menajera care presteaza regulat si servicii sexuale.
I-am ramas insa fidela trupeste si stiu sigur ca nici el nu ma insela. Nu avea imaginatia necesara pentru asta. Si nici timp. Viata lui functiona ca un ceas. La ora 8 iesea pe usa, la 5 dupa-amiaza se intorcea, nu iesea niciodata in oras iar in weekend-uri mergeam impreuna la mama-soacra.

Praful si pulberea s-a ales de casnicia mea. Solicitarile si asalturile lui sexuale au devenit din ce in ce mai rare pana cand am ajuns sa dormim frateste. Nu ca m-ar fi deranjat acest lucru. Atitudinea lui rece si partidele de sex care durau aproape 10 minute nu ma starneau mai tare decat o cizma noroita.

Citește și:

Insa dorinta zacea ascunsa in mine si m-am surpins cum studiam intr-o zi pe strada mainile unui barbat care mergea in fata mea.

Veneam de la piata cu bratele pline de sacose si am inceput sa-mi imaginez cum ar fi daca i-as simti mainile lui pe spatele meu, coborand incet pe fund si gura lui lipita de gatul meu. Ar fi tandru si pasional sau as avea parte tot de 10 minute de sex fara preludiu si orgasm? Am ajuns acasa lac de transpiratie si cu inima batandu-mi in timpane. Eram nebuna de dorinta si stiam ca nu am nicio solutie.

Am inceput sa ma uit mai atenta la barbatii care treceau pe strada si sa oftez cu jind dupa dansatorii din videoclipuri. Trebuia sa-mi controlez reactiile si sa nu dau nimic de banuit pentru ca sotul meu nu m-ar fi crezut in veci ca i-am ramas inca fidela.

Fidela cu corpul pentru ca in mintea mea facusem sex de zeci de ori cu barbatul ideal din fantezia mea. Am inceput sa ma masturbez din ce in ce mai des. Dupa cafeaua de dimineata, asta era urmatorul pas. Oricum aveam o zi intreaga la dispozitie.

Citește și:

M-am refugiat in lumea mea imaginara unde eram o femeie implinita si satisfacuta. Lucrul asta a inceput sa se vada, cred, si pe fata mea sau in felul in care incepusem sa ma imbrac. Eram mai sigura pe mine si zambeam mai des.

Acesta a fost momentul in care a inceput sa ma acuze ca il insel. Nici nu s-ar fi gandit in veci cat de aproape si totusi cat de departe era de adevar.

Intr-o dimineata dupa ce a plecat el la munca, am inceput sa visez cu ochii deschisi la cum ar fi sa faci dragoste noaptea, intr-un parc sau intr-o padure…fara sa-mi dau seama, mana mea a coborat incet in jos si era atat de bine!

Cred ca eram foarte absorbita si am facut mai mult zgomot decat de obicei pentru ca nici nu am auzit usa. M-am trezit smulsa din pat si zgaltaita cu furie. Sotul meu se intorsese acasa pentru ca-si uitase nu stiu ce, cu siguranta a fost o scuza.

N-am auzit nici la meciurile de fotbal atatea injuraturi cate a turuit el. Mi-a zis ca ma banuia de infidelitate si ca ma intind cu tot blocul dar acum s-a linistit cand a vazut ca nu sunt cu…pardon, femeie de moravuri usoare.

Citește și:

Sunt doar nebuna si nimfomana si o sa aiba el grija sa ma f…iubeasca mai des ca sa nu mai simt nevoia sa-mi bag eu degetele te miri pe unde.

Asta a fost picatura care a umplut paharul. Ne-am certat de-au zanganit geamurile iar el a plecat la munca, anuntandu-ma sa ma pregatesc pentru corectia din seara respectiva.

Cuvintele lui m-au ingrozit. Stiam ca nu avea imaginatie, ca era banal si ingust la minte dar nu m-am temut niciodata ca ar putea fi violent. Pana atunci. Am plecat unde am vazut cu ochii si mi-am luat dupa mine doar lucrurile de stricta necesitate.

Acum sunt o femeie divortata de aproape 30 de ani si am invatat o lectie extrem de dureroasa. Fidelitatea nu salveaza casnicia ci doar aparentele.

L.N., 30 de ani

sursa foto prima pagina shutterstock parteneri care se ignora

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.