Setari Cookie-uri

De la videochat, la salonul de masaj erotic

Salon de masaj, select, ultracentral, oferim iluzii fetelor naive

Dupa aventura pe care am avut-o la videochat-ul “non-adult”, am crezut ca am invatat o lectie importanta si ca nu ma voi mai incurca in veci intr-o situatie atat de compromitatoare. Dar destinul a avut chef de glume proaste.

Mi-am trimis Cv-ul in urma unui anunt care aparent nu dadea nimic de banuit.
O clinica de infrumusetare cauta o receptionera, carte de munca, program full time, salariu avantajos si comisioane.

M-au sunat si m-am dus la interviu care s-a tinut intr-un apartament. Parea sediul unei firme decente, nu locul in care se recruteaza angajate pentru un bordel sub acoperire.

Ce-i drept, aveau nevoie intr-adevar de o receptionera care sa raspunda la telefoane, sa faca programari, sa se ocupe de “recuzita”. Mi s-a spus de fapt unde ma angajez abia in ziua in care m-am dus sa semnez contractul.

Citește și:

Eu nu faceam parte din trupa de “modele” dar trebuia sa am grija ca lor si clientilor sa nu le lipseasca nimic. In definitiv, oamenii plateau bani grei pentru un “masaj”. La salon lucrau atunci in jur de 8 fete “superbe” cum scria pe site.

Acum apropos de site. Acesta era foarte bine pus la punct si puteai sa iti faci programari inclusiv online. Maseuzele noastre se deplasau si la domiciliu sau in camera de hotel, contra cost, evident.
Dupa ce te angajai ca “maseuza”, ti se facea un training scurt. Salonul oferea doar servicii de masaj si relaxare dar ce faceai tu intre 4 pereti cu clientul, era fix problema ta.

Nu iti interzicea nimeni nimic, atat timp cat respectai programul si tariful. Daca primeai cadouri sau bacsisuri de la clienti, acestea ramaneau la tine. Este lesne de inteles de ce erau femeile atrase sa lucreze aici.

Citește și:

Sa nu va inchipuiti ca angajatele erau fete tinere si naive, plecate din provincie si atrasa de viciul marelui oras. Nici pe departe. Cele mai multe dintre ele sareau binisor de 25 de ani si stiau de la inceput in ce se baga. Toate aveau pe site nume de imprumut, cat mai exotice. Naina, Ava, Lulu.

Atractia centrala era insa Thais. Nu avea timp nici macar sa traga din tigara cu buzele perfect rujate si hop, aparea urmatorul client.

sursa foto shutterstock femeie blonda cu masca

Camera in care ea facea “masaj” era ca o sosea cu doua sensuri, unii veneau, altii plecau. Uneori, avea si cate doua sau trei benzi pe sens, daca intelegeti ce vreau sa spun. N-am reusit niciodata sa-mi explic de ce vor unii barbati sa fie masati in grup de o femeie.

Dar cred ca ar fi fost interesant sa intru “accidental” intr-o zi peste ea. Oricum, personalul “auxiliar” avea accesul strict interzis in camera de masaj atunci cand inauntru se aflau clienti.

Citește și:

Pe site, Thais era prezentata ca o tanara de 21 de ani, senzuala si un trup feciorelnic, dornica sa se supuna tuturor dorintelor. Avea dimensiunile 92-64-94 si era blonda cu ochii verzi.

In realitate, ea avea 27 de ani, era satena cu ochii caprui si avea o personalitate puternica. In rarele ei pauze, camera de relaxare a fetelor rasuna de rasul ei.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.