Setari Cookie-uri

De la videochat, la salonul de masaj erotic

Salon de masaj, select, ultracentral, oferim iluzii fetelor naive

Atunci cand lucra, purta o peruca si lentile de contact iar uneori, o masca de inspiratie venetiana care ii acoperea doar ochii. De fapt, Thais prefera femeile dar barbatii erau cei care plateau. Rareori, la salon veneau cupluri si toate o cereau pe ea.

Desi nu era lipsita de educatie, Thais era vulgara prin excelenta atunci cand nu avea clienti. Injura birjareste si se fataia aproape goala prin camera privata. Cred ca anii de “munca” au tocit-o si au dezumanizat-o. Chiar si asa, Thais era fascinanta.

Cand aparea insa vreun client, isi intra imediat in rol. Se transforma intr-o pisicuta. Iti venea s-o pui in poala si sa o mangai, lucru pe care cu siguranta il faceau cei mai multi dintre vizitatorii ei. Zambea sagalnic, ochii ii sclipeau si putea sa se inroseasca la comanda, de jurai ca-i o fecioara nubila. Barbatii erau topiti dupa ea.

Citește și:

Cand le vorbea, isi schimba pana si vocea. Folosea o tonalitate joasa, seducatoare, usor ragusita. Potentialul ei era imens, dincolo de talentele cerute de “meserie”. Avea o inteligenta vie si patrunzatoare pe care o folosea exclusiv ca sa scoata bani din portofelul clientilor.

Ii juca pe degete si ii facea sa creada ca nimeni nu mai e ca ei. Facea pe indragostita si se lasa in voia tuturor dorintelor. Am intrebat-o intr-o zi, mai mult intr-o doara, de ce nu incearca sa faca altceva cu viata ei. Raspunsul ei taios a fost plin de amaraciune.

-Si unde vrei, fai fata, sa ma duc? Sa lucrez doispe ore ca tampita pe 8 milioane pentru un burtos libidinos care sa-mi bage mana pe sub fusta cand vrea el? Macar astia platesc bine daca le arde de frichi-frichi! Tu de ce stai in troaca asta, de bine ce iti e? Pleaca mai bine pana nu te prostesc astia si pe tine sa te bage in camera cu vreun mos de 80 de ani sa-i scoli potenta!

Citește și:

N-a stiut niciodata ca nici eu nu eram chiar straina de clienti care platesc pentru frichi-frichi. Diferenta e ca ai ei o atingeau pe viu, in timp ce eu mi-o faceam cu mana mea. La propriu.

In ciuda atitudinii ei, stiam ca are dreptate. Trebuia sa plec si cat mai repede inca. Nu le-am judecat niciodata pe fete dar nici nu puteam sa ajung una dintre ele.

La ceva timp dupa ce am plecat de la salon, m-am intalnit cu Thais pe Calea Victoriei. Iesea de mana cu un barbat pe la vreo 50 de ani dintr-un magazin in care eu nu indraznisem niciodata sa pun piciorul de teama ca o sa-mi ceara taxa la intrare. Era dichisita din cap pana in picioare dar se vedea clar ca o viata de excese incepe sa lase urme timpurii pe fata ei.

Sub stratul gros de fond de ten se vedeau riduri adanci. Nu cred ca asta ar fi fost o problema pentru ea. Dupa cum mi-a spus, barbatul era sotul ei pe care l-a cunoscut la salonul de masaj. Era chirurg estetician din Irak si se indragostise profund de ea.

Citește și:

Bineinteles, Thais este o exceptie.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie intinsa pe saltea

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.