Setari Cookie-uri

Povestea mea: Sunt o fata cuminte care a primit 2000$ pentru sex

Totul are un pret in viata. Chiar si placerea. Mai ales placerea.

Necunoscute-s caile internetului si tare atractive atunci cand nu ai chef de munca! Luand deci exemplul lui Mircea si prefacandu-ma intr-o zi la birou ca muncesc, am ajuns pe siteul Thoughtcatalog.com unde am gasit o poveste interesanta pe care m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

Protagonista este o fata obisnuita de 20 de ani, dintr-o familie nici prea-prea, nici foarte-foarte! Nu o dadeau banii afara din casa dar nici foamea nu facea.

Ea se prezinta ca fiind o persoana spirituala, care se dedica voluntariatului, crestea pisici si a ramas virgina pana la 22 de ani.

Cea mai mare problema a ei era ca nu isi mai cumparase de foarte timp nicio hainuta noua si era enervate de faptul ca trebuia sa isi calculeze bugetul in fiecare zi.

Intr-o seara l-a intalnit intr-un bar pe Chris, un prosper om de afaceri care era in oras pentru o luna si cauta o “companie placuta”. Initial, tanara nu a fost interesata. Asta pana cand Chris i-a oferit 2000$ pentru o partida de sex. Zis si facut! Cei doi s-au intalnit, s-au iubit, Chris a platit nota apoi si-au vazut fiecare de viata lui.

Citește și:

sursa foto shutterstock femeie cu bani la ciorap

Aceasta povestioara mi-a amintit de o intamplare asemanatoare la care am fost martora in urma cu ceva timp. In primul an de facultate, lucram intr-o discotelnita dintr-o localitate apropiata de Bucuresti. Se cheama ca eram chelnerita dar eu prefer termenul de “sclav pe plantatie”.

Norocul meu ca eram fata isteata iar petrecaretii erau consumatori atat de buni ca nu nimereau intotdeauna sa citeasca nota de plata.

Alaturi de mine muncea o fosta colega de liceu, sa-i zicem Larisa. Era o fata fasneata si frumusica foc. Nu trecea de 1,60 cm dar avea o talie cat un castron si sani cu care putea sa sparga pepeni.

Desi era o silfida, delicata ca un puf, o parte din clientii mai insistenti au aflat pe pielea lor ca o tava de metal in mainile finute ale Larisei se poate transforma in arma fatala.

Citește și:

Nu avea nevoie sa ajunga “bronecarii” pana la ea. Punea mana pe tava si dadea ba in dreapta, ba in stanga de se facea poteca in urma ei.

Intr-o seara, pe la inceputul programului, eu si Larisa ne incarcam bateriile dintr-o sticla de tequila trecuta pe furis la capitolul “deteriorate”.

La un moment dat, o mandrete de flacau vine la bar si a stat acolo protapit o noapte intreaga, cu ochii dupa Larisa.

A incercat bietul om tot ce a putut sa-i atraga atenia. I-a strecurat numarul de telefon intr-un servetel, cerea insistent gheata de zici ca avea febra si bea cel mai scump whiskey original de contrabanda, intre noi fie vorba!

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.