Setari Cookie-uri

Povestea mea: Sunt o fata cuminte care a primit 2000$ pentru sex

Totul are un pret in viata. Chiar si placerea. Mai ales placerea.

Larisa, chelnerita devotata, nici macar nu l-a bagat in seama dar de fiecare data cand trecea pe langa el, mai tragea oleaca de bluzita-n jos!

Ce-i drept, omul nu era de lepadat. Frumusel, inalt, ochi verzi, imbracat foarte bine si cu freza facuta la linie. Am aflat mai tarziu ca era ucrainean.

Povestea s-a repetat vreo trei saptamani la rand, timp in care l-a fiert pe ucrainean la foc mic, in suc propriu. Au inceput sa curga florile, parfumurile, cosmeticele, Larisa mea nimic! Era absolut imuna la ritualul ucrainean de imperechere.

Mi-a zis ca nu ii era indiferent dar nici nu voia sa se bage cu capul inainte intr-o relatie, nu e de ea, ea are lucruri mai importante de facut, nu poate sa isi piarda timpul cu un om care in scurt timp avea sa se evapore din viata ei. Carevasazica, nu voia neam sa se indragosteasca si sa sufere.

La fel ca fata cuminte de peste ocean, nici pe ea nu o dadeau banii afara din casa dar nici nu-si manaca de sub unghii. Ii lipseau insa mofturile. O bluzita, un pantofior, un restaurant de basi…pardon, fite!
Intr-o seara, mandrul soare din tara vecina si prietena nu si-a mai facut aparitia. M-am gandit ca i s-a luat omului de atata joc din incheietura si a gasit in sfarsit o fatuca mai disponibila.

Citește și:

Larisa mea era foarte tacuta si gandurata. Daca te uitai in ochii ei, ii vedeai rotitele care se invart si urzesc. Spre dimineata, la sfarsit de program, hop si Fat-Frumos cu calu-naripat 4x4 parcat pana-n usa clubului. Colega mea de munca isi ia geanta si sare in masina fara sa zica nici macar adio si-un praz verde!

Trei ore mai tarziu, cand reusisem intr-un final sa adorm, ma suna ‘mneaei! Vino, fata, ca arde, am dat de dracu’, am intrat in belea!

Ma imbrac la repezeala si zbor pana la ea. O gasesc intolita cu hainele de la munca, smulsa toata, cu machiajul intins. Tragea cu pofta dintr-o tigara si pana am ajuns la ea, dovedise cam jumatate de pachet.

Fara prea mult preambul, mi-o tranteste pe romaneste: Stii ce am facut? L-am “iubit” si m-a platit!

Eu am bulbucat ochii la ea ca melcul si am crezut ca n-am auzit bine.

Citește și:

Chiar asa, imi zice Larisa. Mi-a lasat 700 de euro si a zis ca pleaca din tara saptamana asta. Nici macar nu i-am cerut. Si daca am fi stat in vreo pozitie mai fistichie, cu-n crac protapit in tavan, sau sa presteze vreun fetis cu lins pantofi, vreo perversiune ca-n filmele porno japoneze, sa-i bag vreun facalet pe undeva, ceva, mai intelegeam dar asa? Macar n-a lasat pana la 1000, intelegeam si eu ceva din ei!

Din cei 700 de euro lasati pe masa ca amintire, Larisa mea a inteles haine, telefon si parfumuri, bibiluri si gablonturi, mai multe oricum din cate si-ar fi permis din salariul, spaga oficiala si bonusul neoficial pe care ni-l scoteam la sfarsit de program.

Mi-a zis ca nu se simte ca o prostituata, ea nu i-a cerut nimic dar nici nu era proasta sa-i dea inapoi.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie atragatoare pe canapea

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.