Setari Cookie-uri

Dragostea nu-i pentru mine, incep sa cresc pisici

7 pisici pentru 7 dezamagiri in iubire.

Pana acum ceva timp, nu ma dadeam in vant dupa pisici. Nici nu le-as fi spanzurat in pomi dar nici nu ma aplecam sa le mangai cand ma vedeam cu o prietena amatoare de felina.

Ele ma ignorau pe mine, eu pe ele si toata lumea ea fericita. Ba mai mult, ma amuza foarte tare credinta ca femeile singure cresc pisici ca sa se simta implinite.

E complet fals! Femeile cresc pisici ca sa n-o ia razna din cauza barbatilor care nu dau telefonul ala de rusine dimineata sau a doua zi, cu toate ca stiu cat e de penibil.

Sau din cazua celor care nici macar nu se obosesc sa-si ascunda amantele si vin acasa duhnind a eau de matracuca.

Sau din cauza celor care se zgaiesc la prietenele noastre.

Din cauza celor care fac sex rar si prost.

Sau care sforaie tare. Adica e vina barbatilor!

sursa foto shutterstock femeie cu pisica in iarba

In ultmii ani, am observat un tipar. De fiecare data cand am trecut printr-o dezamagire provocata de un porc sinistru biped, am mai primit un pisoi in viata mea. Nu-i cautam eu pe net si nici macar nu dadeam banii pe ei prin pet shopuri ca au blana mai alba si nu le pute gura.

Citește și:

Au venit ele la mine in curte, zgribulite de frig, miorlaind a jale, hamesite sau bolnavioare. Am inceput sa iubesc pisicile exact atunci cand primul meu barbat nu m-a mai iubit. Am suferit ingrozitor din cauza lui. Nu cred ca am mai plans vreodata in asa hal din cauza cuiva, cu bocete si suspine de ma auzeai din capul strazii.

Stimabilul ma inlocuise deja cu altcineva iar in ziua in care mi-a spus ca vrea sa ne despartim, m-a chemat la el acasa. Nu ca si-ar fi facut griji ca ma ia cu lesin si dau cu capul de vreo scara. Nu! M-a flituit la el acasa ca nu cumva sa-i fac o scena in public si sa-l pun intr-o lumina proasta.

El intelege ca noi suntem toate isterice din fire si de aceea a fost calm cu mine. Doamne, cata marinimie! Insa m-a rugat sa plec repede daca se poate pentru ca cealalta trebuie sa apara din moment in moment la usa si este o femeie destul de violenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.