Setari Cookie-uri

Dragostea nu-i pentru mine, incep sa cresc pisici

7 pisici pentru 7 dezamagiri in iubire.

Norocul meu a fost ca nu era prea mult de condus de la el pana la mine acasa pentru ca nu-mi vedeam lumea inaintea ochilor. In noaptea aceea, am stat si-am priveghiat dragostea mea pierduta afara in curte, cu luminile stinse, tigarile langa mine si provizie serioasa de Jack, Jim si J.

Dintr-o gramada de frunze de langa mine, se aude un fosnet FIX la picioarele mele! Rugandu-ma din suflet sa nu fie o broasca, imi fac curaj si ca-n bancurile cu oameni prosti, imi iau mainile de la ochi.

In loc de broasca, un pisoi mic cu o capatana mare si doi ochi ciudati se uita linistit la mine. Parea cel mai firesc lucru din lume sa stea acolo si sa astepte sa ma opresc din plans. Ceea ce am si facut cand am vazut aratarea.

Era urat sarmanu’ pisoi, ca noaptea, si peticit in culori diferite de zici ca era insailat de un croitor choir si senil. I-am dat de mancare si ne-am imprietenit. I-am zis Oacky.

Citește și:

Iar povestea s-a tot repetat de fiecare data cand simteam ca ma sufoc de durere si tristete. Uneori le gaseam pe strada, alteori vreun vecin mai binevoitor mi le arunca de mici peste gard.

Toata strada stia ca incepusem sa colectionez pisici cum colectionau mileuri babele din urbe. Zic mersi ca mi le aruncau mie totusi peste gard si nu le duceau la garla comunala sa se le inece.

Acum, daca va intrebati cate pisici am, sunt 7 cu totul. Imi pare rau ca nu le-am botezat dupa barbatii care, an dupa an, mi-au frant inima.

Cand as fi iesit afara-n batatura sa-i chem la masa, ar fi crezut vecinii mei ca la mine-n curte e trafic de tractir. Marturisesc insa ca n-am rezistat totusi tentatiei si am botezat-o pe una dintre ele Pau, prescurtarea de la Paula. Pisica numarul 5.

Paula era prietena mea cea mai buna din copilarie. Am stat impreuna in banca in generala, la liceu eram de nedespartit, la facultate am intrat numai eu iar in ea a intrat un fost iubit de-al meu. Si vorba lui Smiley, a intrat pe patul meu si pe muzica mea.

Citește și:

Nu stiu de ce le-am strans pe toate pe langa mine, poate din mila de ele sau mila de mine. Un lucru imi este insa cert. Desi le iubesc foarte tare, as dori sa ia altcineva pisica numarul 8.

Sorina R.

sursa foto prima pagina shutterstick femeie pozeaza cu pisica

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.