Setari Cookie-uri

Arunc-o pe soacra-mea din tren!

Lavstori in 3 acte romanesti: Eu, el si mama soacra!

Cand l-am cunoscut pe sotul meu, am stiut ca o sa-mi petrec restul vietii alaturi de el. N-am stiut ca maica-sa e inclusa la pachet. Povestea noastre de dragoste nu are nimic spectaculos. Ne-am vazut, ne-am placut, am facut CTC-u’ cand la patul meu cand la al lui si in doi ani de zile ne-am luat.

Nunta mare-n cartier, nuneasca jucata-n fata blocului sa crape vecinii de invidie, lautari, dj, gurista, tot tacamul, ca sa impacam si capra doritoare de sarbe si varza entelectuala doritoare de muzici care gaghila auzul in mod placut.

Dupa ce am pus rochia si papionul in cui, a inceput viata in doi. E drept, pana la casatorie, noi ne-am propus sa nu locuim impreuna si sa o luam da cappo cu toate cele. Aveam un apartament cu doua camere, suficient pentru noi care ne hraneam cu apa de la chiuveta si dragoste.

La vreo trei zile de la nunta, cand ne iubeam de ti-era orgasmul mai aproape, aud in usa bocanituri de zici ca luase foc cel putin o scara de bloc! In prag, in loc de zmeu cu buzdugan, dau cu ochii de mama-soacra, incarcata cu sacose.

Citește și:

Ca sa ne intelegm din capul locului, eu aveam pe mine un halatel, un flecustet dantelat si roz pufos. In rest, tutto nudo! Mama soacra imi pune plasele in brate, mai ca nu-mi da un branci si se uita la mine ca la Uciga-l toaca. Buna ziua si tie, zic in gand!

Eu nu sunt cel mai coordonat om din lume si in graba mea sa prind sacosa, afurista mi-a scapat printre deste, care oricum erau cleioase de la tavalugul erotic din patul si de pe dulapul conjugal. Amu’ eu dau sa prind plasa cu oua si uit ca sunt in neglijeul gol. Nenorocitu’ aluneca pana mai jos de ombilic si oule se fac chisalita. Mai rau e ca eu raman in costumu’ de botez in fata mamucii si ea se inverzeste la fata!

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.