Setari Cookie-uri

Cel mai misto barbat pe care nu l-am avut niciodata

N-au fost multi, poate vreo doi pe care sa-i vreau si de care sa nu am parte. Dar unul dintre ei o sa ma bantuie toata viata, fir-ar ma-sa a dracu'!

Acest text este preluat de pe blogul lui Queasy. Te invit sa citesti mai multe dintre postarile ei:

Cumetria la romani: Sui-te, mama, sus pe cruce!

Marturisesc! Stalkeresc pe Facebook!

Barbatii sunt niste porci, femeile nu sunt ingeri.

N-au fost multi, poate vreo doi pe care sa-i vreau si de care sa nu am parte. Dar unul dintre ei o sa ma bantuie toata viata, fir-ar ma-sa a d***u'!

Nu stiu cum il cheama. Imi place sa cred ca are un nume cu rezonanta ruseasca. Pana acum ceva timp, as fi zis Vladimir dar de cand cu gazeta, Volodea mi-a iesit pe nas.

Bogdan suna aproape la fel de frumos.Sau Vania. Sa presupunem dar ca pe mandretea asta de barbat il cheama Vania.

Ne intalneam in fiecare luni la metrou, o data la 9 dimineata, apoi dupa amiaza pe la 2. Mi-am imaginat mereu ca e profesor. Imi placea sa cred ca o sa dau buzna la seminarul de filosofie antica si in loc de seminaristul care se mangaia suav pe cur stand picior peste picior pe catedra, l-as fi gasit pe Vania.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Shutterstock

Desi n-as fi avut nimic impotriva daca ar fi fost si popa. As fi pacatuit cu el doar ca sa aiba ce sa-mi ierte. Afacere de familie.

E inalt, tare inalt, asa cum imi place mie de inalt, trecut peste 1,90. Si slab. Are o barba deasa, cenusie. Ce ciudat, pana la el sau dupa el, nu mi-a mai placut niciodata de niciunul cu barba. Parul lung, des, un fel de Remus Cernea - (minus) Hrubaru = Vania.

Ma inroseam ca proasta cand dadeam cu ochii de el. Imi puneam castile pe urechi, lasam muzica sa urle. Cel mai probabil Rammstein sau Katatonia. Scoteam o carte si bagam nasul in ea. Citeam o pagina de trei ori si nu pricepeam neam ce-am citit acolo.

Atunci incepea chinul. Se aseza intotdeauna in fata mea si ma fixa cu privirea. Are cei mai nenorociti ochi verzi pe care i-am vazut. Anafura, ma, anafura curata, te ardea pe frunte cand se uita la tine!

Citește și:

Asa mi-l imaginam in copilarie pe Ioan Botezatorul. Salbatic, ingalat, senzual, animalic.

Incepeam sa ma inrosesc de la urechi, le simteam cum se incalzesc la sfarcuri. Apoi caldura asta infernala cobora in obraji iar eu ma muscam de buze pana la sange.

Imi simteam gatul cuprins de fierbinteala si stiam ca imi apar pete mari, ca atunci cand am orgasm. Si stiam sigur ca se intindeau pana pe sani si apoi din ce in ce mai jos pana cand ma trezeam cu gura plina de sange de la atata frustrare.

In tot timpul asta, nu imi ridicam ochii din carte dar imi simteam tot corpul ca pe un semnalizator imens "ATENTIE, VANIA, AICI! COPILA ASTA DE 19 ANI TE-AR F**E PE CATEDRA PROFULUI DE FILOSOFIE ANTICA!, ATENTIE, VANIA, AICI!

Dupa 5 ani de zile, l-am intalnit sambata, in fata metroului. S-a uitat la mine cu ochii aia verzi pe care i-as scoate si i-as strivi in tarana ca sa nu aiba nimeni parte de ei. Mi-a sfredelit creierul.

Citește și:

Si atunci am simtit cum incepeam sa ma inrosesc de la urechi. Le simteam cum se incalzesc la sfarcuri...

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.