Setari Cookie-uri

Palitura de osanda si relatia dezlanata: De ce nu imi plac microbistii

Relatie amoroasa cu cartonas rosu

Circula de ceva timp pe net o gluma proasta despre femei si cum sa le explici ce inseamna offside. Se deseneaza o bucatarie ca un patratel si femeia afara din bucatarie. In viziunea microbistilor, acesta este offside-ul de relatie.

Mi-a placut de cand ma stiu fotbalul. Cand eram copila, ai mei m-au legitimat la unul dintre cele mai mari cluburi din oras. La gimnastica, ce-i drept, nu la fotbal.

De fiecare data cand uitau ca trebuie sa ma recupereze, ii asteptam cuminte pe stadion si ma uitam cu ravna la antrenamentele fotbalistilor. Cu siguranta atunci am prins microbul si nu m-a mai lasat. La bine si la rau, aproape de echipa mea favorita. Cam ca intr-o relatie.

Ii faci galerie partenerului tau chiar si atunci cand e depresiv, isi lasa sosetele unde-i vine si suspina in barba dupa ciorba muma-sii. La prima greseala, ii dai un cartonas galben si mai intorci capul. La a doua, un cartonas rosu si il lasi fara sex oriunde intre 1 si 3 saptamani. La a treia greseala, mai las-o-ncolo de treaba, nici cel mai permisiv dintre arbitrii nu mai intoarce capul.

Citește și:

foto shutterstock cuplu face galerie

Pasiunea vietii mele a fost un microbist infocat. Intamplarea a facut ca el sa fluture steaguri de alta culoare decat imi erau mie dragi. In pat, ne intelegeam de minune, doar faceam galerie pentru echipa marelui O. Dar numai in pat. In viata de zi cu zi, eram foarte diferiti. Ce-i drept, eram necoapta, nici macar nu eram majora iar el batea binisor spre 30 de ani.

Era atat de nebun dupa echipa lui incat la capul patului dormea cu steagul brigazii din care facea parte. Fie ploaie, fie vant, el era pe stadion. In deplasare sau acasa, nu conta. Mai trist e ca a inceput sa plece din ce in ce mai des in deplasare si din relatia noastra.

In mod paradoxal, noi am luat pauza intre reprize fix cand el a marcat golul de onoare, cu te iubesc-ul de rigoare. Poate ca era pasiunea momentului sau isi inchipuia ca avea in fata echipa lui dar intr-o seara, in toiul antrenamentului in doi, imi urla in ureche cele doua cuvinte, apoi si-a infipt dintii in umarul meu gol.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    8 Octombrie 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.