Setari Cookie-uri

Cum traiesc o INTALNIRE KARMICA

In ultimul an mai ales, am inceput sa fiu constienta de multiplele fatete ale realitatii in care traim si ca viata e cu mult mai complexa decat pare la prima vedere, decat am fost invatati sa o vedem...

In experienta mea… as putea spune ca desi ceea ce am simtit si inca simt in preajma acestei persoane ma apropie de copilarie, recunosc mai degraba conexiunea incredibila pe care o am si cu sora mea si pe care nu imi inchipuiam ca as putea-o gasi la o asemenea intensitate (o intensitate chiar mai mare) intr-o persoana de sex masculin. Nici macar nu visam la asa ceva…

Despre intalnirile cu oameni care vibreaza pe acelasi sistem energetic cu al parintilor nostri, iata ce spune mai departe Burney:

Atunci cand intalnim pe cineva ce pare sufletul nostru pereche, trebuie sa fim foarte atenti. Atata vreme cat nu te-ai vindecat complet de codependenta – atata vreme cat nu esti implicat activ in vindecarea ranilor din copilarie si in schimbarea programului trasat de ego-ul subconstient, nu vei putea avea discernamantul de a recunoaste cand un sentiment de atractie vine mai degraba din sentimentul codependent, familiar, de a te simti abuzat, abandonat si tradat.

Citește și:

intalnire karmica

Foto: Shutterstock

Altfel, esti supus unei repetitii a patternurilor relationale, la nesfarsit. Numai atunci cand in mod constient vrei sa te vindeci si sa intelegi lectiile pe care le-ai avut de invatat, numai atunci poti sa schimbi patternul relatiilor pe care le-ai avut in trecut. Relatiile mele din trecut se inscriu intr-adevar in aceasta descriere... Acum a fost o experienta unica.

Exista intotdeauna mai multe niveluri ale realitatii, ale dinamicilor vibrationale energetice care sunt implicate in experienta noastra umana. Este vital sa incepem sa vedem mai mult in interiorul nostru, sa observam dinamicile interne mult mai clar, pentru a putea practica discernamantul in relatiile noastre, spune Robert Burney.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.