Setari Cookie-uri

Vreau nunta, nu casnicie!

Ia-ti, mireasa, ziua buna, de la barbati si manichiura

Cel putin o data pe saptamana era la manichiuri, pedichiuri, pus de extensii, scos de gene. Era la curent cu tehnologia si abia astepta sa produca o progenitura, auzise ea la Kim Kardashian ca placenta face minuni. Bine, intri in depresie postpartum dar sa vezi ce ten stralucitor ai! Ultima gaselnita a ei era o masca antirid cu bale de melci, luata chipurile pe sub mana din Franta.

Cucoana de la mega-alimentara nu avea nimic in comun cu diva de mai an. Avea un fir dus la ciorap, pe picioare ii crestea o mustacioara de voinicel si oja o avea in degrade: la mana dreapta de o saptamana, la mana stanga de doua.

Parul ii statea valvoi si avea cel putin 3 culori in cap, numarand de la radacina catre varfurile despicate. Era imbracata cu o fusta colectia Romarta 1985 si un tricou imprumuta cred de la ginerica.

Mi-a venit sa pun mana pe ea cu mila si sa o intreb daca-i bolnava, deprimata sau are amenzie. Deschide gura si cand ma pregateam sa zic Doamne fereste, vrea sa ma inghita, urla dupa mine din capatul raionului :”Faaaaai, fetita, faaai! Ce mai faci, nu te-am mai vazut de la cununie!”

Citește și:

Pardon, dumneai care vorbea delicat ca o turturica si poseda o colectie de neologisme, ma striga acum ca-n RGF. Imi aduc aminte ca in anii de ei de burlacie, dormea seara cu DEX-ul in brate. Nu pentru ca era setoasa de cultura. Incerca sa isi atraga un barbat cu bani, cult, frumos, brunet, cu ochii verzi. Sau macar cu bani, s-a multumit si cu asta.

Ea a descoperit, cu cata amaraciune, ca exista si viata dupa nunta. Iar daca ginerica e mai conservator din fire, se asteapta la tocanita, sarmale si sex conjugal de 2,5 ori pe saptamana. Cu sexul a terminat-o rapid si nici nu-si mai aducea aminte cum arata chilotii neveste-sii, vazuse intre timp destule prin targ incat sa stie ca exista si alte modele pe langa moartea-pasiunii cu manecuta.

Prin urmare, divei noastre i-a revenit doar rolul de bucatareasa si menajera, ocazional instalator, ca invatase ea intre timp sa faca mai multe.

Citește și:

Asa cum imi povestea ea in gura mare, barbatu-su nu prea o mai invita la deschilotari conjugale. Dar in schimb, ii lauda in gura mare cornuletele si rahat si negresele cu crema extra.

Prietena mea, sau ce mai ramasese din ea, mi-a servit o lectie foarte valoroasa. Nunta dureaza o noapte, o casnicie iti ia tot restul vietii. Asa ca acum daca as avea de ales intr-o o nunta ratata dar un mariaj fericit, nu m-as targui.

foto prima pagina shutterstock mireasa furioasa

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.