Setari Cookie-uri

Vreau nunta, nu casnicie!

Ia-ti, mireasa, ziua buna, de la barbati si manichiura

Nu stiu daca toate fetitele sunt asa dar eu am inceput sa-mi planific nunta de cand aveam 10 ani. Daca ma intrebai ce vreau sa devin cand ma fac mare iti spuneam ca vreau mireasa sau golanca. Cel putin una dintre ele mi-a iesit.

Rochia trebuia sa fie de printesa, cu trena luuunga cat o zi de post, voal dantelat, pantofiori delicati. 5 ani mai tarziu, in fanteziile mele am scurtat rochia pana la jumatatea coapsei, am pastrat trena iar voalul s-a transformat intr-o palarioara cocheta cu voaleta. La 20 de ani, stiam pe de rost toate episoadele din Say yes to the dress si gasisem hotelul perfect pentru noaptea nuntii. Numai pe ginere nu-l gasisem.

foto shutterstock miri care se cearta

Pe masura ce a trecut timpul, prietenele mele s-au molipsit si au inceput sa se marite in sir, una dupa alta, de zici ca era epidemie. Am fost domnisoara de onoare la toate, am imbracat strangand din dinti cele mai hidoase rochii si m-am batut voiniceste cu toate celelalte disperate dupa buchetul aruncat atat de americaneste!

Citește și:

Ma uitam cu invidie cum fiecare dintre ele imi traia visul si-mi venea sa-mi rod unghiile de ciuda (n-aveam cum ca erau acrilice, dar ati prins ideea). Imi spuneam mereu ca o sa-mi vina si mie randul sa imbrac rochia visurilor, sa ma vada toti vecinii de bloc impopotonata si cu coada pe sus ca o capra fudula.

In ciuda tuturor planurilor mele, nu m-am gandit niciodata ce o sa fie mai departe. Dupa ce atarni in cui o rochie exagerat de scumpa, esti ridicata la rangul de nevasta cu o fisa a postului mai lunga decat trena din inchipuire.

Eu n-am apucat (inca) sa traiesc aste pe pielea mea, dar am vazut la prietenele mele marite. Dupa vreo 2 ani de zile de la ultima nunta, ma intalnesc in hypermarket cu fosta miresica. M-am uitat de doua ori inainte sa ma duc sa o salut pentru ca arata ca si cum ar fi inghiti 2 miresici. Pana la maritis, ea era o diva. Zici ca traia fatuca asta doar in saloane de cosmetica.

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

3 nunti si-o domnisoara de onoare: Blestemul fetei batrane

Varsta de aur a barbatului: la 30 vrea, la 40 nu mai poate

Daca voiam un copil mi-l faceam, nu ma maritam!

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.