Viata bate filmul: M-au acuzat de vrajitorie

Viata bate filmul: M-au acuzat de vrajitorie

Barfa noastra cea de toate zilele, sport local de traditie

Viata intr-un oras mai mult sat cu blocuri decat resedinta de judet poate fi uneori mai distractiva decat un reality-show cu clanul Kardashian si cu siguranta cel putin la fel de ridicola. In astfel de localitati, toata lumea cunoaste pe toata lumea si sportul local este barfa.

Daca pupi cast un prieten pe obraz la intrarea in oras, pana la iesire ai doi amanti, o casatorie ratata si un regiment militar la activ. Ah, si cel putin o destrabalare in grup ca sa fie circul circ pana la capat.

In localitatea populata de mitici si mariute, numai cetatean nou mutat sa fii! Bastinasii au o metoda unica de tortura psihologica, de mare finete si pusa la punct pe parcursul multor generatii. Intai si intai, toti par prietenosi, toti vor sa te cunoasca.

Nota bene: nu le pasa cu cat ai luat Bacul, vor ceva de rumegat si dat mai departe cand scot presul in fata portii cu vecinele de strada. Pentru ca in micul meu orasel, acesta era evenimentul monden cel mai asteptat.

Duminica seara, scoteau cate un covor in fata casei sau a blocului, dupa buget coane Fanica, si despicau firul in 4. Cine pe cine a necinstit, cine s-a insurat, cine s-a maritat si mai ales, povestiile pline de scarnavii despre femeile plecate la munca peste granite.

gossip girl

foto shutterstock femei barfitoare

Au oamenii astia o imaginatie bogata, numai buna pentru scenarii de film. Le debita mintea cate in luna si-n stele. Ce-i drept, niciunul dintre ei nu a fost suficient de inspirat incat sa-si dea seama ca trebuie sa duca gunoiul la ghena, nu sa-l arunce de pe balcon dar asta-i alta poveste.

Atunci cand te muti intr-un oras micut, devii instant atractie principala. Prin urmare, de companie masculina nu duceam lipsa insa nu pot sa spun ca mi-a atras vreunul atentia in mod special. Pana la EL, fatalul, taurul local de prasila. Ce-i drept, trebuia sa fii oarba ca sa nu-ti sara in ochi si cu infarct miocardic daca nu iti dadea batai de inima.

Omul asta parea rupt din alt film, dintr-un alt timp. Nu am aflat niciodata ce drama l-a impins pe el in coltul asta de lume. Cert este ca ceva l-a schilodit sufleteste si a simtit nevoia sa fuga pana-n satul cu blocuri.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri