Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai sfasietoare despartiri din carti

Despartirile ne trezesc cele mai dureroase sentimente si ajung chiar sa schimbe caracterul unui om. Cele mai groaznice despartiri sunt insa cele dintre doi oameni care se iubesc neconditionat pentru ca dn acel moment inimile lor nu se vor mai vindeca niciodata.

Fiecare lucru simbolizeaza un element important din viata si relatia lor si asa aflam de ce au hotarat cei doi sa se desparta.

2. Tiger Lily – Jodi Lynn Anderson

Autoarea restilizeaza celebra poveste a lui Peter Pan si o transpune intr-o impresionanta poveste de dragoste dar nu asa cum ne-am fi asteptat.

Peter, baiatul dragut care nu creste niciodata este o combinatie ciudata pentru cinica si introvertita Tiger Lily. Cu toate aceste ea il gaseste atragator pe tanarul Peter spre dezamagirea tribului ei.

Pentru relatia ei cu Peter, Tiger Lily risca totul. De la nunta aranjata de catre parinti la un statut de invidiat in tribul ei. Totul se termina sfasietor intre ea si Peter atunci cand apare Wendy Darling.

3. Forever – Judy Blume

In aceasta carte este vorba despre o poveste de dragoste adolescentina intre Khaterine si Michael. Khaterine se indragosteste de tanarul Michael in ultimul an de liceu si hotaraste sa isi piarda virginitatea cu el in speranta ca asta ii va lega pentru totdeauna.

Citește și:

In vacanta de vara Khaterine pleaca din oras sa lucreze la o tabara unde i se aprind calcaiele dupa Theo care este mult mai in varsta decat ea.

Cand Michael ii face o vizita surpriza lui Khaterine aceasta ii da lovitura de gratie si ii spune ca nimic nu dureaza o vesnicie.

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina portret artistic sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.