Sursa: Garbo.ro

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

Foto prima pagina: femeie cu val, Shutterstock

Aceasta scrisoare a unui barbat musulman catre femeia de care s-a indragostit face inconjurul internetului si ne ajuta sa percepem macar putin din lumea aceea care noua ne este foarte straina. Cum este sa iti imparti inima intre Allah (Dumnezeu) si femeia de care te-ai indragostit? Cum este sa doresti cu ardoare ceea ce iti este interzis prin legea credintei?

Iubirea poate fi intr-adevar izbavitoare in orice cultura…

„Daca ma iubesti, nu-mi marturisi dragostea ta prin haraam (legea necredintei), aceasta ma va nemultumi si in loc sa ma apropie, ma va indeparta! Jocurile de dragoste nu ma atrag. Daca ma iubesti, ai rabdare si iti voi bate la usa atunci cand va fi timpul potrivit.

Nu-mi da privilegii pe care nu le merit. Tine-ma departe de tine si ma voi apropia. Daca ma apropii, voi sta departe de tine. Nu ma iubi, pentru ca eu imi doresc dragostea ta detasata. Vreau sa te invat iubirea atunci cand timpul potrivit va veni, atunci cand vei fi a mea, doar atunci ne vom reuni spre satisfactia Creatorului. Nu-mi spune ce simti, nu-mi da din timpul tau, nu ma impinge sa te pierd.

Foto Shutterstok; cuplu, iubire, apus

Sunt un barbat care nu vrea sa o vada pe aceea pe care o iubeste savarsind pacate sau traind o dragoste imposibila pe la spatele familiei sale. Nu vreau ca femeia aceasta sa se simta vinovata si nu vreau ca inima ei sa sufere. Pune-mi limite pe care n-am sa le trec, omoara-ma in interiorul tau, ca sa nu ajung sa te omor in in interiorul meu. Pastreaza tot ceea ce este frumos in tine. Te vreau inocenta, casta, pura. Te vreau, dragostea mea, dar cu bine-cuvantarea lui Allah si nu cu soaptele lui Satan. Atunci, doar Atunci voi infrunta totul si voi fi gata sa infrunt greutati ca sa te am.

Mituri despre iubire pe care sa nu le mai crezi


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: