Setari Cookie-uri

Marturisire: 7 femei isi impartasesc regretele cu privire la sex

Ti s-a intamplat vreodata sa vrei sa dai timpul inapoi pentru a schimba chiar si cateva minute...de sex? Sunt sigura ca regreti macar o partida de sex din trecut, chiar daca in acel moment te-ai simtit oarecum bine. Cateva femei au avut curajul sa recunoasca si sa se destainuie cu privire la acest subiect. Tu ai avea curaul sa o faci?

In ceea ce priveste modul de gandire stim deja ca femeile si barbatii sunt doua linii paralele care se intalnesc de cele mai multe ori in pat, sau nici macar acolo.

Daca barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus asta inseamna ca toti barbatii ar trebui sa fie niste aiuriti si nepasatori, iar femeile niste diafane si pretioase. Intr-adevar suntem mult mai delicate decat ei, si aici ma refer la adevaratele femei, cele care stiu sa se comporte ca o femeie in toata puterea cuvantului.

"Femeie nu te nasti, ci devii." - Simone de Beauvoir

De asemenea tot auzim spunandu-se ca nu ar trebui sa regreti nimic din ceea ce ai facut pentru ca la un moment dat ti-ai dorit sa faci lucrul respectiv si chiar te-a bucurat.

foto cuplu tanar in pat sursa shutterstock

Lucrurile nu stau la fel cand vine vorba despre sex.

Cum este el bun la toate, te scapa de durerile de cap, de nervi, de energia negativa, de durerile menstruale, ba chiar ne imbunatateste considerabil starea de sanatate, cateodata faci asta fara sa stii de ce, pur si simplu o faci, dupa care iti pare rau si nu mai poti da timpul inapoi.

Citește și:

Cateva femei au hotarat sa isi impartaseasca regretele cu privire la sex pentru ca, spun ele, fiecare dintre noi regretam macar o partida de sex de pana acum.

1. Elizabeth - 24 ani

"Regret o partida de sex cu seful meu. Dupa aceasta intamplare a trebuit sa mai lucrez cu el inca sanse luni de zile timp in care colegii carcoteau pe la spatele meu si nu era tocmai placut."

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.