Setari Cookie-uri

Marturisire: 7 femei isi impartasesc regretele cu privire la sex

Ti s-a intamplat vreodata sa vrei sa dai timpul inapoi pentru a schimba chiar si cateva minute...de sex? Sunt sigura ca regreti macar o partida de sex din trecut, chiar daca in acel moment te-ai simtit oarecum bine. Cateva femei au avut curajul sa recunoasca si sa se destainuie cu privire la acest subiect. Tu ai avea curaul sa o faci?

2. Sam - 36 ani

"Cel mai mare regret al meu a fost faptul ca m-am indragostit de un gigolo. Era antrenor personal si era la dispozitia femeilor mai in varsta care plateau pentru serviciile lui sexuale. Cu toate astea, el nu considera acest lucru ca o tradare din partea lui."

3. Monica - 23

"Imi pare rau ca am avut un iubit in primii doi ani de facultate pentru ca era clar ca nu o sa mearga si m-as fi putut distra mult mai bine daca eram singura."

4. Jessica - 42

"Regret prima mea partida de sex, atunci cand mi-am pierdut si virginitatea. Nu intelegeam de ce toata lumea este atat de entuziasmata cand vine vorba despre asta. Pentru mine a fost o experienta dezastruoasa. Slava Domnului ca lucrurile s-au imbunatatit pe parcurs."

5. Maria - 58

"Imi pare rau ca nu am avut parte de mai multe relatii si mai mult sex inainte sa ma marit cu iubirea mea din liceu."

Citește și:

6. Lisette - 28

"Regret ca am facut sex cu un tip pe care l-am cunoscut pe internet. Ne-am intalnit si am facut sex fara sa mai aud de el dupa aceasta experienta."

7. Lisa - 26

"Imi pare rau ca mi-am pierdut virginitatea atunci cand inca nu eram pregatita pentru asta. Am facut asta pentru ca toata lumea o facea si ma simteam oarecum presata de ceilalti si aveam un prieten pe care il iubean. Ma gandeam ca daca am sa fac acest pas cu el va fi mai bine si sentimentele noastre se vor intensifica, dar nu eram pregatita pentru acel moment."

Sursa: YourTango.com

foto prima pagina cuplu pasional sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.