Setari Cookie-uri

Reteta pentru orgasm: Gaina batrana si morcovul tanar

Povestea mea: Amant cu voia sotului

M-am casatorit de tanara. Nu neaparat pentru ca asa erau timpurile, desi sa fii adolescent in tranzitie insemna mai multa libertate sexuala decat au vazut mama si mamaia la un loc. Dar m-am indragostit nebuneste si mi-am inchipuit ca am gasit iubirea vietii. Drept pentru care am facut o nunta mica in cartier cu cativa prieteni si rude care abia steptau sa-mi cante “Ia-ti mireasa ziua buna”.

Cativa ani, totul a fost lapte si miere. Ne-am mutat impreuna cu cateva zile inainte de nunta in apartamentul primit cadou de socrii mei, doi oameni cu dare de mana si mari la suflet. Imi luasem in serios rolul de nevestica tanara si dereticam toata ziua prin casa, cantand ca Alba-ca-Zapada in desenele Disney.

De dimineata, ma trezeam inaintea sotului meu, ii faceam cafea si micul dejun, aduceam presa, il pupam dragastos pe mot cand se ducea la munca si ma apucam de frecat vase si sters praful. Era mai greu cu rufele pentru ca inca aveam o masina veche de spalat, cu capac deasupra, marca autohtona. Buna si aia ca nu frecam soseste si izmene la copaie cu sapun de casa. Invatasem sa gatesc si imi placea sa experimentez.

Citește și:

Pe masura ce trecea timpul, toate muncile casei se transformau in corvoada si eu ma simteam din ce in ce mai deprimata. Nu faceam nimic cu viata mea si ma saturasem sa functionez mecanic. Plangeam des, eram tafnoasa si nu ma mai simteam atrasa de sotul meu.

cuplu casatorit

foto shutterstock cuplu casatorit

Noaptea, cand incerca sa isi faca datoria de barbat, strangeam din dinti si rabdam ca sa nu se supere pe mine. Mare branza oricum nu face si nu-mi deranja nici macar bigudiurile din cap. Intr-una dintre noptile astea de extaz indoielnic, am ramas gravida.

Nu-mi lipsea nimic, stateam zi-lumina cu fundul pe camasa, sotul meu muncea, aveam parintii aproape care ma puteau ajuta, si deci, aveam toate motivele din lume sa pastrez sarcina.

Chiar daca eram fericita intr-un fel, pe de cealalta parte eram sigura ca nu imi voi gasi implinirea in maternitate. Nu mai eram masina de spalat cu functie de bucatareasa. Acum eram un recipient pentru fiinta care crestea in mine. Chiar daca imi iubeam copilul, simteam ca pana in acel moment al vietii mele am trait doar pentru sot iar dupa cele 9 luni, avem sa traiesc doar pentru copil.

Citește și:

Dupa ce mi s-a nascut fetita, relatiile dintre mine si sotul meu s-au racit. Nu il mai tentam in niciun fel si a renuntat complet la asalturile lui amoroase nocturne. Stiam sigur ca isi gasise pe altcineva dar nu aveam in mine puterea sa-mi pese. Era politicos cu mine, se purta divin cu copilul, facea ce putea in conditiile date.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.