Setari Cookie-uri

Jurnal de intalniri: De ce sa nu agati in club

Sufletul meu pereche nu-si face veacul in cluburi de noapte

foto shutterstock femeie cu casti

Spatiul era mic, lumea era multa si eu ma gandeam ca-n caz de incendiu, ne coacem toti incet si sigur ca shorma.

Masa noastra era asezata pe o portiune inaltata din club in asa maniera incat cei care statea in fata noastra ajungeau cu capul cam pana la barbia mea. Am incercat eu sa dansez dar mai mult de stanga-dreapta ca la hora de mana nu puteam sa fac.

In timp ce dansam eu mai cu foc, imi dau seama ca in inghesuiala aia ma frecam cu averea sutien-free de spatele celui de mai jos. Ba imi scapa si telefonul din mana cu care incercam sa faca poze, fix peste capul lui. Dupa un pardon, nu face nimic, poftim, multumesc il ignor si dansez mai departe, frecandu-ma fara voia mea de spatele domnului amabil.

La un moment dat, dumnealui se intoarce si-mi zice ca e cazul sa facem prezentarile, oricum ne cunoastem de-acum destul de intim. 85B, nu-i asa?ma intreaba hohotind ca si cum ar fi facut cel mai bun spirit din viata lui.

Citește și:

Privire libidinoasa? Avem! Maini umede puse pe spatele meu? Avem! Scuipat in ureche pentru ca a incercat sa-mi sopteasca tandru gluma proasta? Avem! Ce sa mai, barbatul ideal!

Printr-o miscare demna de un contorsionist, am facut schimb de locuri cu una dintre prietenele mele, a carei verigheta se vede si de pe luna!

Oroare, insa! Am nimerit langa unul dintre barbatii cu trabuc in gura. Avea un aer de autosuficienta care imi amintea cumva de intelectualul pervers. Mai inalt cu mine cu un cap si mai lat cu o burta, purta o camasa cu dunga-n sus, la care asortase un papion colorat ca o inghetata cu de toate.

Inelul mare de pe deget cu capul unui cal sugera deci ca era un spirit neingradit care in timpul liber, studia femeile ca pe ceafa de porc in galantar. Si se lingea pe buze la fel cum s-ar fi lins in fata unui castron cu tocana lui preferata. Dupa atitudinea pe care o afisa, ceva imi spunea ca acum serveste doar caviar fin pe aripi de inger, inainte insa de-a invata sa manace cu furculita si cutitul.

Citește și:

Nu stiu daca datorita sau din cauza lui am avut un scurt episod psihedelic: luminile din club se reflectau in chelia lui lustruita, in jur plutea fumul puturos de la trabuc, burta salta dungile de pe camasa iar papionul era bomboana de pe coliva. O cacofonie vizuala.

Probabil ca nu as fi avut nimic la adresa lui, as fi trecut si peste privirea libidinoasa dar cand am trecut pe langa el in incercarea e a ajunge la baie, a incercat sa puna mana pe mine. Cred ca a vrut sa incerce daca-i carnea ta sau cine stie ce alt gand mai trecea prin mintea lui grobiana.

In toata ingramadeala aia, bajbaind pe intuneric dupa baie, picioarele mi s-au incurcat intr-o esarfa cazuta pe jos si m-am impiedicat. Nu sunt cel mai coordonat om din lume si pe lumina, este o performanta personala sa nu alunec pe vreo scara sau sa nu dau cu stangul in dreptul. Cu atat mai mult in bezna!

Citește și:

Din fericire pentru tine, prabusirea cu poalele-n cap si orgoliul terfelit a fost oprit de un baiat dragut care m-a prins de cot si m-a ajutat sa imi recapat echilibrul. Grijuliu, m-a intrebat daca sunt bine si i-am multumit de ajutor. Trecand mai departe, il aud spunand catre un prieten de-al lui:


-Vai de capu’ ei, e rupta-n gura de beata!


-Pai du-te, ba, dupa ea, poate sta o data!

Da, hotarat lucru, sufletul meu pereche nu-si face veacul in cluburi de noapte.

foto prima pagina shutterstock femeie in gri

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.