Setari Cookie-uri

Provocarea celor 5 intalniri sau NU forta mana destinului

Maratonul dragostei in 5 acte de tot rasul

2. Intelectualul pervers

La prima vedere, el parea un domn in adevaratul sens al cuvantului. Era imbracat corect, elegant, fara domnitisme ieftine in vocabular. Orice alte „-isme” le stapanea la perfectie si timp de o ora, am avut o conversatie spumoasa care m-a gaghilat placut la intelect. Dupa al doilea pahar de vin, lucrurile au inceput sa se schimbe.

Uneori, glumele cu tenta sexuala, mai voalate sau nu, sunt inevitabile intr-o discutie. Parca de la prefectura la, ma rog, ar fi doar un pas. Razi o data, razi de doua ori dar oricum as fi inceput sa cotesc subiectul discutiei, 'mnealui tot la sex ajungea.

Desi de la distanta n-ai fi crezut, omul era in fierbinteli. Am scurtat-o cat de repede am putut si inainte sa plec, mi-a trantit-o verde in fata.

Carevasazica, ii place de mine ca sunt dezghetata si ar sta la povesti o noapte intreaga dar sunt alte lucruri mai placute pe care le-am putea face la orizontala. Asa ca la mine sau la tine? La amandoi, fiecare pe drumul lui!

Citește și:

3. Bucatarul de rabdari prajite

Al treilea barbat cu care m-am intalnit la sugestia prietenelor mele era mai tanar cu vreo doi ani. Nu as face discriminare pe baza de varsta dar de regula, interlocutorul meu trebuie sa aiba macar anii mei. Dar daca am intrat in hora, trebuia sa joc!

Ne-am intalnit in Centrul Vechi, in barul in care mai trageam din cand in cand cate o berica atunci cand eram studenta. Frumusel foc, zambaret si izmenit, primenit ca un banut nou, mi-a fost tare simpatic!
Pana cand am inceput sa stam de vorba.

Fat-Frumos era din provincie si venise la studii, activitate de care s-a lasat. Mamuca si tatuca nu erau informati de aceasta situatie si trimiteau cu seriozitate banii pentru chirie si pentru carti. Deci nici cu munca nu se omora asta micu’. Bine, zic. Poate are omul un vis si trebuie sa faca niste sacrificii ca sa si-l indeplineasca.

Citește și:

In mare voga era pe atunci o emisiune de bucatarit cu arta iar el s-a prezentat la preselectie. Vezi numai ca juratii nu au apreciat gaselnita lui culinara de creier „cumva” cu ceapa. Eu am ras cu gura pana la urechi si am luat-o de gluma. El nu a apreciat umorul meu fara sare si s-a simtit jignit.

Am incercat sa o dreg, mi-am cerut scuze si l-am luat cu binisorul. Dar ce altceva mai stii sa gatesti? Cu ochii verzi de padure tanara, imi spune senin ca oua fierte si paste. Lui nu-i place sa gateasca dupa retetele altora si ca va sa revolutioneze arta culinara. Cu o mana pe ficat si alta la gura, ma si vedeam cobaiul tanarului aspirant.

Urma sa calatoreasca in Europa pe banii parintilor – o fi fost taica ispravnic si maica ispravniceasa – si o sa imbine alimentele traditionale cu imaginatia lui. L-am aprobat intru totul si nu i-am mai raspuns la telefon.

Citește și:

Intre timp, am aflat de la prietena mea ca s-au prins ai lui de magaria odorului si l-au luat acasa de ciuf. Fara sort de bucatar-sef!

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.