Fiecare relatie are momentul ei de “luna de miere”. La inceput, pana si soarele rasare atunci cand barbatul de care esti indragostita deschide gura. Toate micile lui defecte par “dragute” si inima iti bate mai tare atunci cand ti se pare ca se uita la tine nu stiu cum, chit ca lui ii intrase o geana in ochi si incerca sa para barbat feroce fara sa lacrimeze.

5 trucuri pentru a readuce pasiunea in viata de cuplu

Chiar daca ne asteptam sa traim fericiti pana la adanci batraneti, asta ii iese doar Cenusaresei in basme si nici macar pentru asta nu as baga in foc.

cuplu

foto shutterstock cearta in cuplu

Natural, urmeaza perioada de “comoditate”. Buchetul de flori adus la implinirea unei luni se transforma in snopul de praz cumparat impreuna duminica dimineata din piata, sarcinile zilnice se impart in doi si de multe ori, ajung singura activitate de cuplu pe care o mai fac oamenii. De aici, exista doua mari optiuni. Intai, cei doi sunt multumiti de aceasta rutina placuta si stiu sa isi construiasca mai departe relatia astfel incat pana si stersul prafului impreuna este o piatra de temelie.

Nu au nevoie nici de declaratii marete si publice de dragoste, nici de bijuterii care depasesc bugetul familiei si nici nu isi planifica “serile romanice”. Totul decurge simplu, fara fortari sau artificii. Micile conflicte care apar nu se transforma in tragedii pline de lacrimi si reprosuri sau bagaje facute si “plec la mama”.

Pe de cealalta parte, sunt oameni care nu pot trai in rutina.

Citeste mai multe povesti de dragoste pe Kudika.ro

Secrete din dormitor. Cum iti influenteaza decorul casei viata de cuplu fara sa stii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: