Setari Cookie-uri

Adio dar raman cu tine: Sexul dupa despartire

Cuplu compatibil doar la orizontala

Sunt acele cupluri care au nevoie de aventuri, sexuale sau altminteri si pentru care comoditatea romantica este o cusca. Fie asta, fie pur si simplu nu au gasit persoana potrivita.

Eu ma incadrez, din pacate sau din fericire, in cea de-a doua categorie. Fiecare aspect al vietii se mele se desfasoara la extreme, probabil ca din aceasta cauza nu o sa apuc 50 de ani.

Spre exemplu, in scoala erau materii la care exceleam si bateam olimpiadele iar la altele treceam cu cate un amarat de 5 pentru ca eram eleva buna la celelalte ore. Nu m-am scaldat niciodata in ape caldute si cu atat mai putin nu puteam sa fac asta in dragoste.

Prin urmare, dupa ce am trecut de perioada lunii de miere, in povestea mea de iubire au inceput certurile. Ne-am mutat impreuna destul de repede, dupa vreo jumatate de an de relatie. Si de aici, sa te tii! Eu aveam prea multe farduri care ocupau spatiu pe noptiera, el isi lasa sosetele langa cosul de rufe.

Citește și:

Eu ajungeam intotdeauna mai tarziu de la munca si il rugam sa incropeasca el ceva de mancare sau sa spele vasele si pasamite asta era sub demnitatea lui. El se trezea mai devreme, mie imi permite programul sa dorm pana la 9. Prin urmare, activitatea noastra preferata in doi era cearta cu un strop de repros pe care o lasi sa fiarba la foc mic pana cand clocoteste si izbucneste in lacrimi.

De sex nici nu mai putea fi vorba. Se intampla rar, prost si mai mult prin haine, cat sa nu spun ca nu aveam parte. Ultima cearta ne-a pus capac, nici nu mai stiu de la ce a pornit totul. In orice caz, ne-am reprosat pana si pozitia tubului de pasta de dinti de pe polita. Tu esti lenes, tu esti prea capitaneasa si ma simt castrat, tu nu vrei sa faci nimic cu viata ta, las’ ca faci tu pentru amandoi si tot asa pana cand el a terminat de impachetat tot ce avea in sifonier.

Citește și:

In toiul urletelor, ne-am apropia unul de altul ca doi magneti si au inceput hainele sa zboare in toate directile. Nu din geanta, ci de pe noi. Am facut sex cu ura si cu pasiune, ca si cum ne-am fi batut in parte. Fiecare ciocnire a trupurilor noastre era o lovitura pentru celalalt, fizica sau pentru orgoliu, nu conta.

Stiam ca eram plina de vanatai dar am raspuns pe masura si de la atata patima o sa-i ramana semne cu siguranta. Dupa ce s-a terminat tot, am ramas cu ochii pironiti in tavan, incapabila sa realizez ceea ce tocmai s-a intamplat.

L-am intrebat doar daca mai are vreun rost si mi-a spus cel mai sincer NU pe care l-am auzit vreodata. S-a ridicat si a plecat. Am ramas singura in patul gol si-n casa care tiuia de atata liniste. Probabil ca ar fi trebuit sa sufar un pic sau sa ma simt goala sufleteste dar adevarul e ca ma simteam pur si simplu epuizata si satisfacuta fizic.

Citește și:

S-a mai intors de cateva ori de-a lungul urmatoarelor luni, ba ca si-a uitat o soseta, ba ca si-a pierdut nu stiu ce cravata. De fiecare data ne certam ca dementii doar ca sa facem sex. Nu era nici macar sex de impacare, era sex de dragul sexului.

Prin urmare, sexul dupa despartire poate fi o pastila minunata daca stii cum o sa o iei. Detasat si fara asteptari. O relatie nu se construieste doar pe pasiune fizica si daca este singurul lucru care functioneaza intr-un cuplu, cu siguranta ca e loc pentru doi doar in pat, nu si in inimi.

sursa foto prima pagina shutterstock portret de cuplu

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.