Setari Cookie-uri

Sex in vremea retelei de socializare

Am plecat la agatat pe Facebook

Sa revenim insa la Ron Weasley de Bucuresti. Intai si intai, facem un schimb politicos de like-uri, mai o poza, mai un filmulet cu pisici. Apoi incep sa curga mesajele. Aaaah, ce mai fac, ce se bucura ca ne-am gasit pe Facebook si ca n-am mai vorbit de un car de ani (de fapt noi n-am vorbit niciodata). Iaca bine fac, alerg dupa dragoste, ea fuge de mine, am un sir de intalniri ratate si de traume emotionale. Tu?
Desigur ca nu i-am insirat asa o spovedanie dar ma mancau degetele doar de dragul reactiei lui.Probabil ca ar fi fost delete-ignore-report as spam dar ar fi meritat.

Apoi au inceput sa curga ceea ce in mintea lui erau complimente. Ce bine-ti vine bluza aia decoltata, mama ce buze ai, ce stii sa faci cu ele?

Niste inferente disjunctive, pisi, de-ti sta mintea in loc.

Prin urmare, eu ii povestesc de salvarea lumii si solutii pentru pacea mondiala in 5 pasi iar pe el il interesa daca am iubit si cam ce stiu sa fac gura. Hotarat lucru, fostul meu coleg de generala a ajuns un dobi, ummm pardon, un barbat dezinteresat de toate cele din jurul lui si neinteresant prin excelenta. Unfriend, prietene!

Citește și:

A doua si ultima discutie pe care am avut-o a fost cu un prieten al unui prieten venit la studii in Romania. Nu prea intelegea limba romana si din cate am priceput eu din romgleza lui, trebuie sa participe intai la niste cursuri de limba si comunicare, abia apoi sa studieze la masterul in cauza. M-a luat cu “baby”din prima. Ma simteam ca pe hi5 in tinerete. Hi bby, nice pic. Tot e bine ca nu mi-a servit un asl/pls ca sa-mi aminteasca de vremuri premenstruale.

Mai, zic, e bine si asa, probabil ca e vorba de o diferenta culturala iar la ei modalitatea sigura de a face o fata sa se indragosteasca de tine si sa se dezbrace este sa ii vorbesti ca unui catel. Sweetie, darling, honey, sugar baby love (asta sunt aproape sigura ca a scos-o dintr-o melodie).

Trebuie sa recunosc, inainte de toate, ca mi-ar fi placut sa aflu de la el povesti despre tara din care vine. Despre obiceiurile si cultura lor, despre traditii si despre religie, lucruri pe care eu le stiam doar din carti.

Citește și:

Da’de unde?! El era interesat de o escorta in sensul propriu si figurat, care sa il plimbe prin cluburile de noapte, sa-l ridice de pe scaun atunci cand se imbata si sa-i incalzeasca patul. Si cum in viata asta sentimentele nu sunt totul, era pregatit sa plateasca aceste servicii.

Nu, nici pe Facebook nu-i rost de dragoste ca-n filme. O sa ma mut pe site-urile de matrimoniale.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie cu tableta

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.