Setari Cookie-uri

Sex in vremea retelei de socializare

Am plecat la agatat pe Facebook

Mi-am dat seama recent ca mi-am cauta dragostea unde nu trebuie. Am urmat timp de 5 saptamani sfaturile prietenelor mele despre intalniri si am iesit cu barbati despre care ele credeau ca suntem compatibili.

Dupa aceasta experienta, mi-am pus intrebari cu privire la perspectiva lor despre mine. V-am povestit despre asta AICI. Apoi mi-a trecut prin cap ca nu socializez suficient si ar fi cazul sa ies intr-un club, lucru care se intampla doar la zile mari. Paguba-n ciuperci, mai bine as fi stat acasa.

In mod evident, traim intr-o epoca a tehnologiei. Prin urmare, de ce nu as incerca sa imi gasesc dragostea in mediul virtual? Dar ca sa nu ma arunc in cap pe site-urile de matrimoniale, m-am rezumat la sfantul Facebook. Una dintre regulile pe care nu o incalc de obicei este sa nu imi umplu lista de prieteni cu oameni pe care nu ii cunosc si cu care nu relationez in viata reala.

Citește și:

intalniri online

sursa foto shutterstock povestea virtuala de dragoste

Mi-am calcat pe inima si am acceptat toate cererile de prietenie pe care le-am primit. Chiar si de la oamenii care fara poza de profil si care aveau in lista 20 de oameni, maxim. Intuita mea imi spune ca astia sunt fie fosti prieteni care vor sa vada daca sufar dupa despartire (nu sufar, dragule, tu sa fii sanatos) sau actualele lor prietene care simt nevoia sa-si valideze relatia prin urmarirea obsesiva a postarilor mele.

Printre toti acestia s-a strecurat si un fost coleg de generala. Ne stiam din vedere dar nu cred ca am schimbat 3 fraze in 8 ani. I-am studiat cu atentie pozele si am tras urmatoarea concluzie: sustinem amandoi echipa de fotbal din cartierul in care am crescut, nu mai e la fel de roscat ca un morcov si poarta pantaloni scurti.

Ma enerveaza barbatii in pantaloni scurti, mi se pare semn de imaturitate. Stiu ca e o prejudecata dar genunchii unui barbat sunt o chestie atat de personala incat merita vazuti doar dupa ce ai atins un anumit grad de apropiere emotionala. Arata-mi-i doar atunci cand sunt suficient de indragostita de tine incat sa-mi vina sa-i sarut. Poate ca e si un standard dublu la mijloc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.