Setari Cookie-uri

Scrisoare de inima albastra: Te iubesc dar nu mai pot!

Declaratia unei femei catre barbatul care i-a frant inima

Si pentru toata povestea asta, eu dau vina pe mama ta. De vinapentru neimplinirea ta ca om este femeia care, din egoism, te-a tinut legat de fustele ei si care nu te-a invatat sa te descurci singur niciun moment. Asta, dragul meu, este santaj emotional.

Spera ca ii esti atat de recunoscator pentru ca si-a sacrificat viata, coafura si silueta ca sa te creasca pe tine. Dar de fapt te-a sacrificat pe tine pentru interesele ei egoiste. Din teama de singuratate si din teama de abandon.

Daca nu va plac barbatii de azi, spunea cineva, aveti grija cum ii educati pe cei de maine. Pe tine te-a educat atat de bine incat, de fiecare data cand te lasam singur acasa pentru cateva zile, plangeai ca ai facut foamea si ai mancat doar resturi din frigider. Asta pentru ca mamitica se facea luntre si punte sa-ti gateasca tie tot ce iti tracea prin cap, chiar daca ea manca ceapa cu paine si culmea, ti le aducea in motul patului, sa nu care cumva sa dai de greu.

Citește și:

Masina de spalat este un mister pentru tine si nu iti dai seama daca e obiect de decor sau ceva tehnologie extraterestra. Iubitul meu, n-ai slugi. Si daca le-ai avea, nu le-ai merita pentru ca nu ai stiut sa apreciezi niciodata munca, eforturile pe care ceilalti le-au facut pentru tine sau macar un dram de recunostina.

Nu ti se cuvin toate de pe lumea asta si nimeni nu-i dator la tine nici cu un capat de ata, chiar daca socrela te-a invata ca tu esti buricul pamantului iar femeile trebuie sa stea pentru tine cand la orizontala in pat, cand la verticala in bucatarie, dupa pofta inimii tale.

Am crezut ca noi doi vom putea construi ceva impreuna si ca vom munci cot la cot ca apoi sa ne bucuram de tot ce am facut. Dar, la naiba, trebuia sa fac eu tot pentru tine ca la final sa iti asumi meritele. In ziua in care am primit o marire de salariu nu te-ai bucurat pentru mine, asa cum m-as fi asteptat.

Citește și:

Te-ai bosumflat tot pentru ca munca ta nu e apreciata si te simti castrat pentru ca aduc in casa mai multi bani decat tine. Care munca, iubitul meu, nu iti este apreciata? Cele 2-3 ore pe care le petreci la firma tatalui tau facand spirite cu angajatele?

Iti urez, iubitul meu, pe aceasta cale, sa te duci invartindu-te pana-n fusta ma-tii care te-a invatat ca ai doua maini de impresia artistica. Daca voiam sa cresc un copil, il faceam. Nu te-as fi adoptat pe tine. Te-am iubit dar nu te pot duce in carca toata viata.

foto prima pagina shutterstock femeie arata cu degetul

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.