Setari Cookie-uri

Barbatul ideal, frumusel de pica Bacu'

Hormonu' bate neuronu'

Americanii au o vorba: cea mai buna metoda sa treci peste fostul prieten este sa te strecori sub altul. Sau deasupra, dupa preferinte. Desi de regula nu cred ca in relatii se poate scoate cui pe cui, a existat un moment in care am facut fix asta. Ca toate celelalte povesti, si asta incepe cu un barbat care m-a parasit. Si nici macar nu a avut curaj sa imi spuna in fata.

Nu, nu! Dumnealui, ca un barbat adevarat care este si care se afla s-a hotarat subit, dupa un an si ceva de relatie ca nu mai merit efortul sa-mi raspunda la telefon. Motivele din spatele acestei decizii nu le-am aflat nici pana astazi dar, in orice caz, nu mai conteaza daca isi gasise vreo duduie mai proaspata (ceea ce insemna ca a luat-o direct din liceu) sau pur si simplu s-a saturat de mine.

foto shutterstock evolutie

Cert este ca mi s-a urcat tot sangele la cap si daca ne-am fi intalnit pe strada, cu siguranta s-ar fi lasat cu cateva genti peste ochi si-un sut in oua. Ouale genunchilor, sa ne-ntelegem, ca d-alealalte nu prea detinea domnia sa.

Citește și:

Oricum,atunci am facut ce n-am mai facut in veci: am acceptat stereotipul si am plecat la agatat in club cu o ceata de gaste din liceu pe care, de regula, o evit. Dar pentru ca situatiile radicale cer masuri radicale, am facut-o si p-asta.

In plus, orgoliul meu ranit avea nevoie sa auda toate fata-ismele din lume: Fata, ai mai slabit? Fata, ce-mi place fusta ta! Fata, da-l incolo de idiot, fata, hai sa bem tequila pana cand ne aruncam de pe tocuri si nu mai stim cu cine plecam acasa,fata.

Clubul in care nu mai pusesem niciodata piciorul arata ca un bordel: candelabre de cristal, dansatoare cu pene in loc de haine, catifea rosie peste tot si barbati in calduri, dispusi sa te plateasca in euro sau bauturi pentru o noapte de extaz mai mult decat indoielnic.

M-am intalnit aici intamplator cu un barbat care statea in acelasi oras cu parintii mei. Era mai mare decat mine cu cativa ani si ajunsese in Bucuresti cu ceva timp inainte sa intru eu la facultate. Acum ‘mnealui era jandarm.

Citește și:

M-a busit un ras isteric in timp ce-i cantam unde-i cea mai proasta meserie, crezand ca glumeste. Dar nu, omul era serios, lucra la jandarmerie. Trebuia sa fiu foarte atenta de acum inainte la proteste pentru ca dupa gluma mea de stadion, as fi fost victima sigura daca ne intalneam pe la Guvern.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.