Setari Cookie-uri

Barbatul ideal, frumusel de pica Bacu'

Hormonu' bate neuronu'

Am dres busuiocu’ insa cu un truc vechi: l-am atins usor pe brat cu o mana in timp ce-mi aruncam parul peste umar iar cu cealalta mana imi trageam mai jos de decolteu. Trebuie dibacie, coordonare si repetitie ca sa-ti iasa perfect. Ajuta insa si faptul ca aveam niste extensii buclate de-ai fi crezut ca eram sora pierduta si usor alcoolica a Alidei Valli.

Domnu’ jandarm parea fermecat si trebuie sa recunosc, si eu eram destul de prinsa de prezenta lui. Nu era un om inteligent. Din contra, era prostut, sarmanu’, si spunea cele mai ridicole, banale si mediocre lucruri posibile cu aerul unui o care iti releva misterele Universului. Dar ma uitam apoi in ochii lui verzi inspicati cu un strop de galben si ii iertam pana si dezacordurile gramaticale.

In toata infatisarea lui, era ceva alungit. In primul rand, era foarte inalt, aproape de 2 metri, cred. Avea fata ascutita si buzele foarte subtiri. Mie intotdeauna mi s-au parut semn de cruzime si rautate dar la cat de frumos isi trecea cu limba pe buze, i-am iertat si asta.

Citește și:

Apoi degetele lui…intr-un alt univers, degetele alea ar fi fost facute pentru clapele unui pian sau coada unei pensule, sanii unei femei sau pentru pana si pergament. In universul nostru, mainile alea frumoase tineau o bata pe care o propteau ocazional de cate un microbist sau care luau site-ul de cultura si-l bagau la duba.

Inevitabil, spre dimineata, am ajuns la el acasa. As vrea sa spun ca sexul a fost exploziv, minunat si plin de insemnatate iar legatura dintre noi ne-a schimbat sufleteste pe amandoi. Adevarul este ca a fost la fel de banal si de mediocru ca barbatul in cauza.

Mainile lui frumoase atingeau in graba si mecanic, pentru ca trebuia, pentru ca asa stia el ca se face, nu pentru ca isi dorea. M-am trezit dupa pranz, cu capul cat banita si cu gura de parca as fi mancat vata. El dormea inca langa mine cu fata in sus, dezvelit si dezbracat. Am avut timp sa il studiez pe indelete. Avea umeri lati si brate puternice, cu vene proeminente. Pe abdomenul lui puteai sa joci sah dar nu cred ca el ar fi stiut sa faca asta. Era frumos ca Adonis si prost ca o cizma gaurita. Saracul de el!

Citește și:

A fost, totusi, medicamentul potrivit. Orgoliul meu si-a revenit complet si am trecut destul de usor peste fostul meu prieten. Nu cred ca am facut cel mai destept lucru din lume si nici nu l-as mai repeta dar atunci parea o idee buna.

Lui Adonis nu i-am raspuns niciodata la telefon.

foto prima pagina shutterstock barbat ganditor

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.