Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au incercat sa faca sex

Sexul este mereu surprinzator, dar la asta cu siguranta nu te asteptai!

5. Banca din parc

Culmea sexului: Sa faci sex cu o banca din parc si sa ramai intepenit! Exact acest lucru i s-a intamplat unui domn binevoitor care s-a gandit ca banca era singura si trista dorind sa o inveseleasca un pic. Din pacate, au ajuns impreuna la spital.

6. O pizza

Nu, nu este vorba despre baiatul care livreaza pizza ci despre ceva mult mai incitant: un aluat crud de pizza care se pare ca poate sa ofere senzatii mult mai intense si nu numai papilelor gustative.

7. O bicicleta

Se intampla in Suedia, acolo unde un domn a crezut ca este momentul potrivit si mai ales inlocuitorul potrivit pentru a schimba ceva in viata lui, pentru a schimba partenerul.

8. O canapea

Nu inteleg de ce vi se pare atat de ciudat. Pana la urma acest lucru poate fi considerat un moment romantic precum sunt cele din filmele siropoase.

9. O masa de picnic

Asa cum probabil va imaginati, este vorba despre o masa obisnuita de picnic, cu o gaura in mijloc pentru umbrela solara. Cu siguranta cel care a incercat acest lucru avea o mobilitate iesita din comun.

Citește și:

10. O saltea gonflabila

Un baietel si-a surprins vecinul in ipostaze tandre cu salteaua gonflabila ce plutea in piscina. Dupa cateva cautari, se pare ca distinsul domn fusese arestat de trei ori pentru astfel de comportamente indecente.

foto prima pagina: femeie sexy cu ruj rosu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.