Perspectiva amantei: De ce e mai simplu sa fii cealalta?

Perspectiva amantei: De ce e mai simplu sa fii cealalta?
Kudika
3 Iunie 2015

Nevestele isi dau seama intotdeauna, dar intotdeauna ca aveti o amanta si nu sunteti nici pe jumatata atat de subtili pe cat va credeti.

Buna! Numele meu e Andreea (ma rog, nu e Andreea dar sa pretindem ca ma credeti) si am fost amanta unui barbat timp de un an de zile, minus vacantele petrecute de el cu sotia la soacra-sa. Inainte sa imi spuneti ca sunt sunt si c si p si t si orice alte invective li se adreseaza in mod traditional in acest caz. In cel mai bun caz, am fost gasca. Nici nu conteaza unde si cum ne-am cunoscut. Eram doi oameni maturi, cu rationament si consimtamant. Trebuie sa recunosc, atractia fizica din noi doi era absolut fenomenala si cred ca daca ne-am fi apucat de turnat filme porno, faceam bani frumosi.

El a folosit vechea scuza de cand lumea cu nevasta nepasatoare care nu ii da atentie, ca e cam cicalitoare, ca ii toaca nervii, ii tine cont, nu poate sa respire saracul de el si martirul, dar ii era mila de ea. Nu era inca pregatit sa divorteze pentru ca ar fi distrus-o si el, in marinimia sa, prefera s-o insele. Ca si cum nevasta-sa era proasta facuta gramada si nu si-ar fi dat seama.

Nota bene, domnilor: Nevestele isi dau seama intotdeauna, dar intotdeauna ca aveti o amanta si nu sunteti nici pe jumatata atat de subtili pe cat va credeti. Ori asteapta sa va treaca si sa va bagati mintile in cap, ori le convine situatia. Usor nu le este si infidelitatea doare, orice ati spune. Dar de stiut, sa fiti siguri ca stiu.

foto shutterstock triunghi amoros

Intalnirile noastre clandestine, destul de dese, mi-au aratat o fata complet noua fata de ce afisa domnul sot, iubitul meu. Era exact ca paunul care isi infoia coada pe langa paunita ca apoi sa se dezumfle ca un balon fasait.

Infidelitatea o inteleg, inteleg pasiunea, dorinta fizica, nevoia, curiozitatea si orice alt lucru care ii impinge pe doi oameni impreuna in pat, fara sa tinem cont si de starea civila a acestora. Dar lipsa de loialitate mi se pare de-a dreptul abjecta. Nu sta intotdeauna semnul egal intre ele. In mod paradoxal, stiu oameni infideli care au stiut sa le fie totusi loiali partenerilor oficiali, fara sa ii denigreze, fara sa ii invinovateasca si mai ales, fara sa ii puna la zid in fata unei straine. Iubitul meu nu se numara printre ei. Era infidel (l-am iertat ca isi insela sotia, ce puteam sa fac?), dar era si complet neloial.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri