Setari Cookie-uri

Perspectiva amantei: De ce e mai simplu sa fii cealalta?

Nevestele isi dau seama intotdeauna, dar intotdeauna ca aveti o amanta si nu sunteti nici pe jumatata atat de subtili pe cat va credeti.

Buna! Numele meu e Andreea (ma rog, nu e Andreea dar sa pretindem ca ma credeti) si am fost amanta unui barbat timp de un an de zile, minus vacantele petrecute de el cu sotia la soacra-sa. Inainte sa imi spuneti ca sunt sunt si c si p si t si orice alte invective li se adreseaza in mod traditional in acest caz. In cel mai bun caz, am fost gasca. Nici nu conteaza unde si cum ne-am cunoscut. Eram doi oameni maturi, cu rationament si consimtamant. Trebuie sa recunosc, atractia fizica din noi doi era absolut fenomenala si cred ca daca ne-am fi apucat de turnat filme porno, faceam bani frumosi.

El a folosit vechea scuza de cand lumea cu nevasta nepasatoare care nu ii da atentie, ca e cam cicalitoare, ca ii toaca nervii, ii tine cont, nu poate sa respire saracul de el si martirul, dar ii era mila de ea. Nu era inca pregatit sa divorteze pentru ca ar fi distrus-o si el, in marinimia sa, prefera s-o insele. Ca si cum nevasta-sa era proasta facuta gramada si nu si-ar fi dat seama.

Citește și:

Nota bene, domnilor: Nevestele isi dau seama intotdeauna, dar intotdeauna ca aveti o amanta si nu sunteti nici pe jumatata atat de subtili pe cat va credeti. Ori asteapta sa va treaca si sa va bagati mintile in cap, ori le convine situatia. Usor nu le este si infidelitatea doare, orice ati spune. Dar de stiut, sa fiti siguri ca stiu.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.