Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Povesti obraznice despre sex in masina!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Bine ne-am regasit, dragele mele! Sexperta Noemi la datorie. Astazi vom povesti cateva picanterii absolut savuroase despre peripetiile erotice din masina. Daca nu ati incercat pana acum acest lucru, va recomand din tot sufletul sa va dati frau liber imaginatiei pentru ca merita cu siguranta.

Sexul in masina pare incomod, poate cumva ieftin din cauza asocierilor negative cu tot soiul de activitati ilegale insa cu siguranta nu este asa. Fie ca sunteti plecati intr-o excursie si nu mai aveti rabdare sa ajungeti la destinatie, fie ca nu aveti un spatiu in care sa va desfasurati in voie sau pur si simplu vreti sa incercati ceva nou, atunci cu siguranta trebuie sa incercati sexul in masina. Daca va faceti griji din cauza pozitiilor, nu aveti motive.

Cu putina imaginatie, va faceti loc in mod cert, chiar daca partenerul e un flacau inalt ca bradul. Varianta cea mai simpla si, recunosc, preferata mea, este sa il lasati pe partener sa stea linistit pe scaun sau pe bancheta din spate si sa va urcati deasupra lui. Stiu ca in filme, protagonistii fac sex pe capota insa varianta asta poate fi destul de incomoda. Ca sa nu mai lungim vorba, iata povestile unor partide de sex desfasurate in masina, traite de subsemnata.

Citește și:



Sex in aerul de la tara

Una dintre experientele mele memorabile s-a intamplat cu cativa ani in urma, cand eram destul de cruda la ani. Partenerul meu erau un barbat frumos, dar de o frumusete rustica, zdravana. Avea maini aspre si degete scurte, batucite, cu brate sculptate de munca, nu de sala. Avea fata patrata si dura si ochii verzi. Parul lui blond era sarmos dar nu m-am plans niciodata pentru ca atunci cand il prindeam de par iar el isi cobora gura acolo, suvitele lui nu imi alunecau niciodata printre degete. Era perfect pentru a-l trage mai aproape de mine. Am fost prima femeie careia i-a oferit sex oral dar ceea ce ii lipsea in experienta, compensa prin entuziasm. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, inaintea mea avusese doar alte doua femei. O relatie care s-a intins pe niste ani multi si o aventura de o noapte.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.