Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Povesti obraznice despre sex in masina!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Nu eram compatibili altfel decat din punct de vedere sexual si stiam sigur ca relatia noastra nu va avea viitor dar asta nu insemna ca nu ma puteam bucura de curiozitatea lui si de dorinta de a incerca toate lucrurile care i-au fost refuzate pana la mine. Motivul pentru care am ajuns sa facem sex in masina este cat se poate de lipsit de romantism. Dupa ce s-a despartit de marea lui iubire, s-a mutat inapoi acasa cu maica-sa pentru ca nu isi putea permite sa plateasca o chirie. Colac peste pupaza, mama lui nu prea se dadea in vant dupa mine.

Nu spun ca nu avea dreptate, era evident pentru toata lumea ca noi nu ne potriveam. Dar sexul era absolut fenomenal. De fiecare data cand eram impreuna, aveam senzatia ca ma savureaza asa cum isi savureaza mancarea un om care a tinut post negru. Era primavara inca si se intuneca devreme. Ne-am gasit un coltisor langa o padure, aproape de un pod si o cale ferata, unde trona o cladire abandonata. Recunosc, senzatia de clandestin si de interzis contribuia din plin la picanteriile noastre sexuale.

Citește și:

Dincolo de curiozitatea lui si obiceiul de nu-mi refuza niciodata nimic din ce imi facea placere, avea o rezistenta fizica fenomenala. Una dintre cele mai intense intalniri ale noastre a avut loc aproape de deznodamantul povestii dintre noi si am constatat ca poti sa faci sex in masina doggy style. Ca niciodata pana atunci, el a fost cel care a cerut iar eu eram gata sa ii fac pe plac. In momentul in care si-a infipt mainile in parul meu si mi-a smucit capul in sus, l-am simtit ca se apropie de orgasm si a terminat cu dintii inclestati in umarul meu.

Orgasm sincron

Putine au fost momentele care au depasit ca intensitate acest moment, pana cand am intalnit, peste ani ,marea pasiune a vietii mele. Motivele pentru care am ajuns sa facem sex in masina de cateva ori sunt irelevante. Relevant este faptul ca nimeni pana la el si nimeni dupa el nu a reusit sa imi ofere experiente atat de intense. Desi a trecut multa vreme de atunci, este inca barbatul la care ma gandesc atunci cand sunt singura. Nu era nimic romantic intre noi cand faceam sex. Atunci cand eram imbracati, ne iubeam. Atunci cand eram dezbracati, toate conventiile sociale picau si nu mai eram decat doua trupuri care cauta si care ofera placere in egala masura.

Citește și:

Eram perfect sincronizati, lucru care se intampla destul de rar. El mi-a oferit unul dintre cele mai intense orgasme din viata mea tocmai pentru ca am reusit sa ajungem amandoi la final in acelasi timp. N-am avut decenta sa asteptam sa se intunece. Era o dupa-amiaza de vara iar masina lui era oprita intr-o parcare aproape de un parc din oras. Nu cred ca a durat mai mult de 10 minute si nici macar nu m-am obosit sa imi dau ceva jos. Suficienta lui apropiere imi era suficienta ca sa ma topesc de pe picioare si il devoram din priviri. Daca as fi avut de ales, mi-as fi petrecut tot restul vietii cu el ascuns in mine.

Mi-a descheiat camasa si si-a strecurat o mana rece in sutienul meu ca sa ma incalzeasca apoi cu gura. M-a muscat exact in momentul in care a intrat in mine si jur ca am uitat unde incepea el si unde ma terminam eu. Ma cunostea perfect si stia ca nu am nevoie decat de cateva atingeri potrivite iar eu imi dadeam seama intotdeauna dupa respiratia lui atunci cand se apropia de orgasm. Tocmai de aceea nu ne-a fost niciodata greu sa ajungem la final sincronizati, ca intr-un dans primordial si salbatic.

Citește și:

Foto interior Antonio Guillem/ Shutterstock
Foto prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.