Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Iarta-i, doamna, ca nu stiu ce fac!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Foto Nejron Photo/Shutterstock

Nu e nevoie sa le trantim verde in fata ca sunt corigenti la sex pentru ca va functiona exact ca balsamul de rufe: o sa le facem moi si pufoase de nu se mai ridica nici cu macaraua. In schimb, le puteti ghida mainile, gurile si ritmul prin indicatii exacte deghizate in limbaj murdar. Bine ar fi daca ar fi intotdeauna asa de simplu. Ca sa putem face astfel de gesturi, trebuie sa invatam intai sa ne bucuram de sexualitatea noastra, sa o asumam ca parte naturala a vietii si mai ales, sa nu ne rusinam de ea.

Sexul nu trebuie sa fie o arma indreptat asupra virtutii, nici instrument de supunere, constrangere, razbunare , pedeapsa sau santaj. Daca ma iubesti, o sa faci asta pentru mine este santaj, doamnelor, nu declaratie de dragoste.

Sexualitatea si felul in care o folosim nu este proprietatea nimanui, nici a parintilor, nici a iubitilor sau a sotilor, ci apartine fiecareia dintre noi. Mai mult de atat, preferintele si curiozitatile sexuale ale fiecareia dintre noi, numarul de parteneri sau genul acestora nu sunt unitati de masura pentru moralitatea noastra, atat timp cat fiecare dintre ele implica si consimtamant clar exprimat de adulti.

Citește și:

Astefel de asumari duc aproape automat la imbunatatirea vietii sexuale, oricat de doct si pretentios ar suna exprimarea. Insa atat timp cat vom continua sa ne dam ochii peste cap a placere inchipuita in timp ce recitam in gand mantra lui da-Doamne-sa-termine-mai-repede, nu vom reusi sa ne bucuram de toate placerile sexului.

Mimat orgasm, il declar nul

Si cum nimeni nu s-a nascut invatat, nici eu nu m-am nascut sexperta. Si eu am mimat orgasmul si imi pare inca rau pentru asta. Singurul lucru pe care l-am obtinut a fost un orgoliu cocosesc neintemeiat si o frustrare pe care reuseam sa o rezolv partial in singuratate cu dusul. Una dintre aceste experiente mi-a ramas intiparita bine in memorie si probabil ca a fost momentul in care am luat, pardon, situatia in mana si am inceput sa recunosc faptul ca nu, nu am orgasm intotdeauna si nici nu e gresit acest lucru.

Citește și:

Domnul in cauza era baiat bun. Zau ca nu intra in segmentul care susura dulcegarii in ureche doar ca sa ii pice si lui ceva in pat. Nu era el neaparat cel mai rasarit morcov din gradina dar era sincer, respectuos si spunea intotdeauna lucrurilor pe nume. Partea proasta era ca se inchipuia infailibil, cu dreptatea intotdeauna de partea lui si un buric mai mic al pamantului. In mod inevitabil, toate acestea se aplicau si cand venea vorba de sex.

Problema e ca sarutarile lui erau seci, strangea in loc sa mangaie si se stergea pe maini daca baga, din greseala, doua degete-n sa ma-ntelegeti, ca si cum as fi fost ciumata. De pupat prin locuri sfinte nici nu se punea problema la el, motiv pentru care nici eu nu m-am obosit. Sexul cu el era ca atunci cand pedalezi pe bicicleta de camera. Poate sa fie dragut dar te plictisesti repede si nu ajungi nicaieri. Mai mult de atat, era mai tacut decat un soricel de biserica si nu scoate pe gura nici pas, nici oh, macar cat sa imi dea un indiciu ca faceam bine ce faceam.

Citește și:

Atunci cand stateam eu deasupra, isi proptea ochii in tavan de ajungeam sa ma intreb uneori daca nu cumva zice Inger, ingerasul meu in gand. Daca prin vreo minune reuseam sa ii surprind privirea, strangea din ochi si impingea ceva mai cu avant din solduri. Initial m-am gandit ca fac eu ceva gresit insa dupa cateva minute de exercitii ba la verticala, ba la orizontala, el termina intotdeauna iar eu ramaneam cu destu-n, ma rog, nu chiar gura.

Bomboana proverbiala a venit intr-o zi cand s-a autoproclamat regele sexului din cartier si a inceput sa imi spuna cum mi-a schimbat el mie perspectiva despre lume si ce minunate sunt partidele noastre de sex, asa, aproape cosmic. Ba, baiatule, noi doi nu ne-am uitat la acelasi film!

In timp ce el putea avea doua, trei orgasme intr-o seara, eu ma chinuiam si ma suceam in fel si chip, cu-n crac la est, altu’ la vest, stilul Olga Suscracinskaia, doar-doar se intampla vreo minune si descopera ceea ce in termeni stiintifici se numeste clitoris. Evident ca am mimat de fiecare data, ceea ce nu a facut decat sa ii dea apa la moara si sa-si inchipuie ca ce face, face bine. Apoi mi-a cerut clasamentul amorezilor mei, pe durata, dimensiuni si numar de orgasme.

Citește și:

Poate ca nu era el cel mai talentat iubit din lume dar si eu am gresit. I-am cultivat imaginea falsa, i-am cautat in coarne si i-am umflat artificial orgoliul in timp ce frustrarile mele cresteau si cresteau doar ca sa nu ii ranesc mandria. Poate ca nu stia exact ce face dar nici eu nu l-am luminat.

Iertati-i, doamnelor, ca nu stiu intotdeauna ce fac dar cine n-a mimat macar o data, aia sa arunce prima cu vibratorul.

Foto prima pagina Vasilchenko Nikita/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.