Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Drumul de la inselata la amanta si retur

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Foto Denisov Dmitry/ Shutterstock

Culmea ironiei este ca in cuplul oficial, raporturile de putere s-au schimbat complet. Daca pana atunci, eu eram cea care ridica in slavi, preamarea si cerea afectiune, dupa ce mi-am marturisit infidelitatea, partenerul meu oficial era cu ochii pe mine ca pe butelie. Ce-i drept, ne-a fost fatal dar pana la urma, nu s-a facut gaura in cer. Cativa ani mai tarziu, cu un alt barbat, rolurile s-au inversat. Nu stiu daca l-am iubit, cel mai probabil nu insa acest lucru nu inseamna ca n-am suferit ca o catea in lant cand am aflat ca m-a inselat.

M-a incercat o senzatie de greata si de usturime de piele, ca atunci cand stai prea mult la soare. Daca astfel de sentimente ar fi fost pornite din dragoste ranita, atunci poate ca mi-as fi castigat aerul de eroina tragica si plansa, cu sperantele inselate si patul pangarit. Toata furia, durerea si neputina mea erau manate de acelasi orgoliu nebun care mi-a alimentat toate actiunile din viata. Cum sa ma insele pe mine, eu care sunt doamna pe strada, gospodina in bucatarie si toate celelalte? Ce ma sfredelea mai tare, ca un vierme in mar, era ca cealalta, amanta, nu era nici vreo femeie ieftina, nici botoxata-siliconata-tunata, nici proasta facuta gramada. Cand am dat ochi in ochi, am vorbit de la egal la egal. Nu avea niciun cusur si nici moravuri usoare, ci pur si simplu s-a indragostit de un barbat care era partial ocupat. Evident ca in toata furia mea, atunci nu am inteles acest lucru si mi-am imaginat cele mai negre, mai lascive si mai dureroase scenarii despre ea dar purul adevar era asta: s-a indragostit de un barbat care nu mai primea afectiunea si atentia de care avea nevoie. In loc sa spuna lucrurilor pe nume, a preferat sa ma insele si apoi, om mai vedea noi.

Citește și:

Nu cred ca a vrut sa ma raneasca si nici nu il pot judeca pentru ca a ales ceea ce ar fi ales multi dintre noi, respectiv calea usoara. Infidelitatea poate fi cel mai bun lucru prin care poate trece un cuplu. Pe unii ii poate apropia mai mult, altora le deschide ochii si ii ajuta sa realizeze ca trebuie sa mearga pe cai diferite. Fostul meu iubit s-a casatorit cu amanta lui si par a fi fericiti si azi. Cu pretul orgoliului meu terfelit. Mi-am promis pe atunci ca eu nu, niciodata, niciodata nu voi fi amanta cuiva, in deplinatatea facultatilor mele. Am facut facultatile astea la particular pentru ca am ajuns exact in aceasta postura ingrata. A fost cea mai intensa experienta din viata mea si m-a imbogatit sufleteste asa cum nu a mai facut-i nimic inainte sau dupa.

M-am indragostit de omul asta fara scapare, ca o pustoaica din filme, cu batai de inima, fluturasi in stomac si orice alt cliseu va trece prin cap. Nu indrazneam sa sper ca intre noi lucrurile se vor desfasura candva vreodata si altfel decat clandestin si am plans pe infundate in perna nopti in sir de ciuda si de durere ca se duce sa doarma in fiecare seara langa alta femeie. Dar zilele erau ale mele, ziua ma simteam ca o zeita, adulata, fericita. Am platit fiecare secunda de fericire cu noptile mele de cenusareasa care doarme singura. Am fost fericita atunci cand am fost amanta si nu cred ca asta face din mine un om rau, ci doar o femeie indragostita.

Citește și:

N-am incercat niciodata sa il pastrez doar pentru mine, n-am incercat niciodata sa dau ochii cu iubita oficiala. Aici cred ca am gresit. Nu spun ca trebuia sa o invit pe ea la o cafea si sa ii povestesc cum facem noi ziua ce ea nici nu viseaza noaptea, ci ca ar fi trebuit sa ii arat ca il vreau pentru mine. M-am urcat sus acolo pe un podium, multumita sa fiu iubita si alintata, fara sa ii raspund pe masura. Am fost Galateea fara dorinta de a fi trezita la viata si l-am pierdut. Ca o ultima consolare meschina, nu a ramas nici cu cealalta. Morala celor trei povesti este sa nu spui niciodata eu nu, niciodata. A doua este sa nu dai primul cu piatra.

Foto prima pagina A Stock-Studio/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.