Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sindromul barbatului-copil

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Vuieste targul, dragile mele si dragii mei, de focul femeilor intretinute mai mult sau mai putin publice. Li se spune uneori pitipoance, alteori, ma rog, cunoasteti terminologia. Materialiste in cel mai politicos caz. Nu are sens sa dam nume si sa aratam cu degetul. Cert este ca lor le sunt atribuite tot soiul de adjective, sunt blamate, uneori invidiate, aproape intotdeauna jignite nu doar de cei care nu le cunosc ci inclusiv de catre cei care le finanteaza silicoanele, mesele, unghiile de plastic. Daca e de bine sau nu, in ceea ce le priveste pe ele, asta este o alta discutie si nici nu vreau sa emit judecati de valoare, nu asta este obiectul povestii de astazi. Judecati voi daca vreti. Astazi voiam sa va povestesc despre barbatii care fac exact acelasi lucru. Cum e, domnilor? Ele sunt curv-materialiste, ei sunt destepti, nu?

Prin viata mea a trecut candva un om parazitar. Relatia dintre noi e mai putin importanta. Nici nu stiu cum as putea sa o definesc. Din partea mea a fost un amestec de mila si incredere in potentialul uman peste care puneti voi o lingura zdravana de prostie. Era un vlajgan, un munte de om perfect sanatos la trup. Statea cu mamitica si cu tatitu’, asa ii alinta. Si cu fratele mai mic. Al mai mic muncea toata ziua de-i sareau ochii din cap. Mamitica si tatitu era pensionati pe caz de boala. Imaginara si la unul si la altul dar cunosteau pe cine trebuie.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.