Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Limita de decibeli admisa per orgasm

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Sofia Zhuravetc/ Shutterstock
La un moment dat in aceasta viata am avut un iubit care locuia intr-un complex de apartamente construit la gramada, in repezeala si la pret suficient de mic incat sa iti faci credit pe 20, nu pe 30 de ani, motiv pentru care peretii erau doar o idee mai grosi decat foaia de ceapa. Dupa prima noapte in care am ramas la el, mi-am dat seama ca vecinii stiau cu siguranta ce anume si in ce pozitii mi-a facut pentru ca si eu stiam exact cum isi tarsaie papucii de casa prin apartament.

Pe iubitul meu de atunci l-a busit rasul si mi-a spus sa nu imi fac griji pentru ca in bloc sunt obisnuiti cu astfel de zgomote si oamenii ajung sa le ignore. Cum adica, ma razvratesc eu? Da’ ce-i la tine acasa? Sosea cu doua sensuri, unele vin, zbiara, pleaca apoi incepe schimbul 3? Nu, mai, stai usor, poate ai noroc, vorbim dupa miezul noptii.

Citește și:

Adorm pe jumatate satisfacuta, pe jumatate inca pornita pe scandal insa la o bucata de noapte sar din pat ca arsa, pun mana pe papuc si dau sa zbor din apartament. Prin peretele vecin s-a auzit o voce de femeie care a tipat! Pana sa ajung eu la usa s-au intamplat doua lucruri: jap, s-a auzit o palma lovind in carne iar pe iubitul meu l-a busit rasul! Porcul si nemernicul si nenorocitul de vecin, zic, o altoieste pe vecina iar tu ca porcul si nemernicul si nenorocitul razi, da? Al meu, senin ca vara, imi ia arma alba din mana insa ca amazoana care sunt ma pregatesc sa plec la razboi sa il lamuresc eu pe vecinu’ cu doua peste ochi!

Da, aseeea, da! se aude prin perete. Hopa, zic in gand, stai ca nu-i asa!
Ah, mai tare! Da unde imi place!

De pe canapeaua extensibila din garsoniera, jur pe rosu ca iubitul meu mi-a citit gandurile in privire. Si-a dat seama ca m-am luminat. Ceea ce eu credeam ca e cearta conjugala era doar partida regulamentara de sex (cica o data pe saptamana) a vecinilor. Am priceput in cele din urma, din tipetele ei, din nechezatura lui ca a lui Incitatus si din hohotele nestapanite de ras ale lu’ iubi ca asa se desfasura sexul perete in perete cu noi. Pe roluri, ea era intotdeauna eleva obraznica, asistenta care incurca programarile, secretara care amesteca actele si evident, trebuie pedepsita. Distributia din aceasta seara: vecina in rolul asistentei medicale, vecinul in rolul doctorului. In loc sa ne culcam si apoi sa dormim ca oamenii, am stat cu urechea lipita de perete. Replici memorabile:

Citește și:

- Inteapa-ma unde stii tu cel mai bine!
- Domnisoara Pandele, treci in genunchi!
- Domnule doctor, ma doare bine si imi trece doar daca imi faci asta si ailalta (ma-ntelegeti, am obraz fin, nu pot sa reproduce exact)

M-am plictisit la un moment dat de tras cu urechea si nu cred ca exista o morala a povestii insa daca ar exista una, ar fi asta: cand va jucati de-a calaretul si minim unul necheaza ca Incitatus, tineti aproape si un calus.

Foto prima pagina Alina Cardiae Photography/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.