Setari Cookie-uri

Poveste de viata: Cauta iubirea intai in tine apoi cere de la altii

Femeia care iubeste nu barbatul, ci ideea de barbat

Dragii si dragile mele, nu ne-am mai povestit de mult insa astazi am o istorioara de-a dreptul savuroasa. Ca in multe alte randuri, e vorba despre o prietena pe care o stiu de ani multi. Inainte de povesti mai departe, dati-mi voie sa va fac o marturisire: imi plac femeile de mor insa nu in sensul la care se vor gandi cei mai multi dintre barbati si cel putin un domn.

Multe dintre femeile din jurul meu au curajul de a fi sensibile si nu isi ascund sentimentele, asa cum eu am facut-o de multe ori. Tot ele, femeile din jurul meu si-au construit pas cu pas cariere solide fara sa faca cine stie ce compromisuri si fara sa isi piarda din masculinitate. Tot ele sunt partenere de nadejde ale barbatilor pe care si i-au ales, concurente capabile din punct de vedere profesional si sfatuitoare de incredere atunci cand nu stiu pe unde sa scot camasa.

Admir in general puterea femeii care nu pretinde ca este altceva decat femeie, care nu se ascunde dupa degete sau in umbra vreunui barbat si care nu isi inghite parerea doar pentru a face pe plac. Am invatat lectii valoroase de la ele si le multumesc in fiecare zi, in parte si in particulare pentru asta. Femeia despre care va povestesc astazi nu se numara printre cele enumerate mai sus in ciuda faptului ca ne cunoastem de atatia ani.

Citește și:

Prietenia dintre noi doua functioneaza mai degraba din inertie decat din afectiune si numitori comuni. Si ca sa fiu sincera pana la capat, functioneaza inca si pe baza de mila pentru ca e o femeie ingrozitor de singura desi este tot timpul inconjurata de oameni.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.