Setari Cookie-uri

8 semne ca te insala

Se spune ca intuitia femina rareori da gres cand este vorba de relatii. Daca simti ca s-a schimbat ceva in relatia ta, monitorizeaza cu atentie comportamentul partenerului tau. Vezi daca este vorba doar de o schimbare de moment sau el ascunde o aventura.

Daca observi ca telefonul lui nu mai este de gasit, desi inainte era intotdeauna la vedere, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Cu siguranta, ascunde ceva. Si telefonul setat pe silentios, asezat departe de ochii tai ar trebui sa iti trezeasca banuieli.

6. Gusturile partenerului tau s-au schimbat peste noapte

I-ai propus de atatea ori sa isi schimbe stilul vestimentar, insa el a refuzat cu vehementa. Nici melodiile tale favorite nu l-au impresionat niciodata foarte tare, el ramanand fidel stilului sau de muzica favorit. Insa, surpriza! El care ar fi refuzat intotdeauna o camasa, nu mai iese din casa fara sa se imbrace elegant. Mai nou, a devenit interesat de muzica latino si vrea sa afle care sunt ultimele hituri ale unei formatii care pana mai ieri, era ca si inexistenta pentru el. O asemenea schimbare, cu siguranta nu prevesteste ceva bun.

7. Partidele de sex sunt tot mai rare

In cazul in care iubitul tau nu mai este la fel de interesat de sex ca inainte, ar trebui sa iti pui un mare semn de intrebare. Incearca sa discuti cu el si afla daca are vreo problema de natura medicala. Daca ocoleste subiectul si nici macar nu te priveste in ochi cand vorbiti, nu este exclus ca el sa primeasca placerea sexuala de la alta femeie.

8. Are o alta adresa de e-mail

Descoperi din greseala ca el are alta adresa de e-mail. De-asemenea, si-a facut conturi noi pe retelele de socializare, adaugand numai poze cu el. Un alt indiciu care iti poate spune mai multe despre intentiile sale este statusul lui, care precizeaza ca nu ar fi implicat intr-o relatie.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.