Setari Cookie-uri

8 secrete pe care barbatii nu vor sa le dezvaluie!

Barbatii au fost si vor ramane greu de descifrat, indiferent de cat de apropiati sunt de noi. Ei reusesc de fiecare data sa ne surprinda prin modul de gandire, cu stilul lor de a rezolva problemele sau cu prietenii pe care si-i aleg.

6. Fosta prietena

Barbatilor nu le place sa fie intrebati despre fosta prietena, indiferent de cat de recenta a fost despartirea. Chiar daca insisti si spui ca nu te deranjeaza subiectul, el nu iti va dezvalui motivele relatiei, fiindu-i teama ca tu sa nu devii geloasa. Amintirele pe care le are alaturi de fosta iubita sunt doar pentru el, iar tu va trebui sa te conformezi ca nu vei afla prea multe detalii despre ea.

7. Nu ii plac prietenele tale

Intr-un grup femeile se poarta diferit de barbati: vorbesc si rad mai mult, barfesc, se poarta copilareste si sunt mult mai dezinhibate decat barbatii. Prietenul tau nu este de acord cu iesirile voastre sau cu faptul ca petreci prea mult timp vorbind la telefon, insa se conformeaza cu ideea ca nu va scapa de ele si incearca sa se adapteze situatiei. Cert este faptul ca niciodata nu iti va spune care este parerea lui despre grupul tau de prieteni.

8. Tot timpul este vorba doar despre sex

In momentul actului sexual niciun barbat nu se gandeste la iubire. Pentru el este doar placere si satisfacere. Barbatii vor varietate, lor le plac pozitiile sexuale complicate si vor sa isi puna in practica fanteziile sexuale. De aceea sunt tot timpul in cautarea unei partenere activa sexual, care intelege ca sexul este un act normal, practicat de majoritatea oamenilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.