Setari Cookie-uri

5 Trucuri pentru un orgasm garantat

Chiar daca multe cupluri nu recunosc, compatibilitatea sexuala joaca un rol extrem de important intr-o relatie. Daca multe partide de sex nu se incheie cu atingerea culmilor placerii in ceea ce te priveste, este timpul sa actionezi. Exista cateva trucuri simple care te pot ajuta sa ajungi garantat la orgasm:

De obicei barbatii nu prea se pricep la stimularea clitorisului, asa ca este important ca tu sa preiei controlul. Incepe cu mangaieri usoare si intensifica treptat miscarile degetelor.Poti folosi un gel special sau un inel cu vibratii (se pune la baza penisului) pentru o placere intensa.

4. Simuleaza placerea

Chiar daca suna deplasat si ironic, simularea te poate ajuta sa ajungi la orgasm. Excitarea exagerata voluntar te poate infierbanta suficient incat sa realizezi ca placerea mecanica chiar are efect asupra simtirilor tale, transformandu-se astfel intr-o stimulare reala si excitanta.

5. Mangaierea trupului

Cere-i partenerului tau sa te mangaie si sa iti maseze zonele erogene. Pentru a atinge orgasmul ai nevoie sa fii relaxata, iar un masaj lent si o atingere firava a mainilor lui puternice iti pot fi de mare ajutor. Sanii, zona coapselor, spatele sau gatul au nevoie de atentie si de un tratament special.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.