Setari Cookie-uri

11 trucuri pentru sex BUN

Te exciti mai greu decat el sau vrei doar sa condimentezi viata voastra sexuala? Cu totii stim ca o viata sexuala activa reprezinta unul dintre elementele principale pentru o relatie de durata. Iata 11 tipsuri despre sex de care ar trebui sa tineti cont daca sunteti un cuplu in care deja s-a instalat rutina sau daca vreti doar un plus de indrazneala si erotism in dormitor:

Daca deja v-ati saturat de sexul din dormitor, incercati si in alte locuri. Puteti incepe cu masa din bucatarie, masina de spalat sau la toaleta. Daca va place sentimentul de risc si teama ca puteti fi descoperiti, incercati sexul in locurile publice.

8. Sexul linistit vine cu un orgasm tumultuos

Pentru a te bucura din plin de un orgasm, tine minte ca sexul nu este o cursa. Acordati-va timpul necesar incat sa aveti parte de o partida pe cinste, cu masaj erotic, atingeri senzuale si sarutari pe tot corpul.


9. Masajele erotice cu alimente

Masajele erotice apropie foarte mult partenerii si ofera o senzatie placuta de relaxare si placere. Folositi frisca, ciocolata lichida sau miere si transformati-va in adevarate “delicii” gata de a fi savurate.

10. Incercati noi pozitii sexuale

Nu va limitati la pozitiile sexuale pe care le practicati tot timpul, ci incercati si altele pentru senzatii variate: lingurita, foarfeca, lotus, ancora, curtezana sau antilopa. Totul consta in imaginatia voastra si dorinta de a va simti bine.

11. Nu-ti fie teama de pozitia 69

Pozitia 69 se refera la satisfacere prin sex oral reciproc, oferind astfel placere maxima ambilor parteneri. Daca iti cunosti partenerul, nu trebuie sa te simti stanjenita sau scarbita de sexul oral. Experimenteaza si astfel vei obtine placere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.